Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dizajn

Profitiraj.hr proslavio 3. rođendan

Portal se danas nalazi među 10 vodećih hrvatskih poslovnih portala.

Poslovno-financijski portal Profitiraj.hr obilježio je treću godišnjicu postojanja. S radom je u okviru Medijske mreže startao početkom ožujka 2009. godine. Namijenjen prvenstveno malim i srednjim poduzetnicima, u kratkom je roku stekao veliku popularnost te se danas nalazi među deset vodećih hrvatskih poslovnih portala.

Na ljestvici business portala, u siječnju ove godine Profitiraj.hr zabilježio je rast čitanosti od čak 45,29%, čime je ostvario najveći rast čitanosti među portalima u odnosu na prosinac prošle godine. Istraživanje trendova rasta poslovnih portala u Hrvatskoj za siječanj 2012. godine provela je agencija Gemius Audience.Profitiraj.hr svakodnevno svojim čitateljima nudi niz autorskih tekstova iz područja poduzetništva, marketinga i prodaje, tehnologije, financija i računovodstva te mnoštvo multimedijalnog sadržaja, uključujući video vijesti na ProfitirajTV koje nastaju u suradnji s video news agencijom Infopunkt.tv.ProfitirajTV svakodnevno donosi aktualne video vijesti iz politike, gospodarstva, sporta i kulture, a najnoviji članci mogu se pratiti i putem mobilne verzije te putem društvenih mreža na Facebook, Twitter i LinkedIn profilu.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Dobar posao

Dani komunikacija prepoznati su kao jedan od najboljih evenata na svijetu prema britanskom Association Excellence Awardsu zbog svog out of the box pristupa, jedinstvene...

Dobar posao

U ovom tekstu istražit ćemo kako na najbolji način iskoristiti internet za promociju svog brenda, koristeći različite strategije i alate.

SheRULES

Tvrtka koja bi zaposlenike birala po nečem drugom, osim po znanju i iskustvu, ne bi se mogla razvijati.

Drama Queen

Kada su poslovne prilike i neprilike u pitanju, stalno smo spremni tražiti neke krivce.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.