Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dizajn

Profitiraj.hr proslavio 3. rođendan

Portal se danas nalazi među 10 vodećih hrvatskih poslovnih portala.

Poslovno-financijski portal Profitiraj.hr obilježio je treću godišnjicu postojanja. S radom je u okviru Medijske mreže startao početkom ožujka 2009. godine. Namijenjen prvenstveno malim i srednjim poduzetnicima, u kratkom je roku stekao veliku popularnost te se danas nalazi među deset vodećih hrvatskih poslovnih portala.

Na ljestvici business portala, u siječnju ove godine Profitiraj.hr zabilježio je rast čitanosti od čak 45,29%, čime je ostvario najveći rast čitanosti među portalima u odnosu na prosinac prošle godine. Istraživanje trendova rasta poslovnih portala u Hrvatskoj za siječanj 2012. godine provela je agencija Gemius Audience.Profitiraj.hr svakodnevno svojim čitateljima nudi niz autorskih tekstova iz područja poduzetništva, marketinga i prodaje, tehnologije, financija i računovodstva te mnoštvo multimedijalnog sadržaja, uključujući video vijesti na ProfitirajTV koje nastaju u suradnji s video news agencijom Infopunkt.tv.ProfitirajTV svakodnevno donosi aktualne video vijesti iz politike, gospodarstva, sporta i kulture, a najnoviji članci mogu se pratiti i putem mobilne verzije te putem društvenih mreža na Facebook, Twitter i LinkedIn profilu.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Top menadžerica

Tvrtka koja bi zaposlenike birala po nečem drugom, osim po znanju i iskustvu, ne bi se mogla razvijati.

Drama Queen

Kada su poslovne prilike i neprilike u pitanju, stalno smo spremni tražiti neke krivce.

Dobar posao

Već tri godine zaredom Centar za razvoj vrijednosti provodi projekt „Inkluzivna drugačija strana poduzetništva“ .

Dobar posao

U pokretanju posla postoje tri osnovna tipa ljudi. Prvi tip neće uspjeti, drugi hoće, ali po velikoj cijeni, a jedino treći će biti sretan...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.