Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Predstavljamo

Proglašen najbolji obiteljski hotel u Hrvatskoj

Falkensteiner Obiteljski Hotel Diadora**** na prvom mjestu

‘Zamislite da ste tjedan dana u ogromnom vrtiću za djecu, uspijevajući pronaći odličnu zabavu i za klince i za odrasle, mir i tišinu kada je potrebno, akciju kada god želite!’ Ovo je samo jedna od 166 pozitivnih recenzija gostiju najpoznatije svjetske web-stranice za putovanja, TripAdvisor.com. zbog koje je Falkensteiner Obiteljski hotel Diadora osvojio prestižnu nagradu Travellers’ Choice Award 2014 u kategoriji najbolji obiteljski hotel.

TripAdvisor.com sadrži preko 60 milijuna ocjena i mišljenja o hotelima u 30 zemalja svijeta, a glasuje se u različitim kategorijama. Neke od njih su cjelokupan osvrt na hotel, potom ocjena usluga i programa ponuđenih slobodnih aktivnosti hotela.

Diadora 2Raj za mališane: Falkensteiner Family Hotel Diadora **** nalazi se na poluotoku Punta Skala nedaleko od Zadra i potpuno je novi koncept hotela koji je prvenstveno namijenjen roditeljima s djecom. Tako su i sve sobe u hotelu, a ima ih ukupno 250 – obiteljske. Falky Land – svijet igre i zabave za djecu – raspoređen na 2 kata ima ukupno 800 m² i u sklopu njega možete pronaći sve ono što mališani mogu poželjeti: dječji vrtić sa profesionalnim osobljem koje je cijelu godinu na raspolaganju djeci i nudi raznoliki dnevni program aktivnosti, dječje kino sa velikim izborom crtića na svim jezicima, mini disko gdje dječica plešu i igraju karaoke, dječji wellness Falkytasia – gdje roditelji mogu uživati u odmoru dok im se dječica brčkaju u posebno prilagođenim bazenima te raznim atrakcijama za malene, mini zoološki vrt sa domaćim životinjama, poseban dječji restoran, igralište na otvorenom i veliki vodeni tobogan jednako atraktivan i velikima i malima.

Diadora 3‘Izuzetno nam je drago da su gosti prepoznali sjajan koncept našeg obiteljskog hotela. Novi obiteljski program za 2014. obećava još bolju zabavu za cijelu obitelj! U srpnju slavimo peti rođendan, tako da ćemo taj značajan datum obilježiti na najveseliji mogući način, uz mnogo zabave, animacije, plesa i dječjih zdravih koktela. Pobrinuli smo se i za tinejdžere – uživat će na satovima hip hop-a, a za tinejdžerice poseban doživljaj bit će posebno osmišljeni i prilagođeni tretmani ljepote,’ rekao je Georg Unterkircher, generalni menadžer Punta Skale.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Duh i tijelo

10 važnih stvari koje često ne cijenimo dovoljno.

Drama Queen

S nekima bih nešto i odradila, a s nekima ne bih.

Zanimljivosti

Ana Vorkapić, dizajnerica i fotografkinja, uživa u fotografiji, voli izazove i uvijek je spremna na suradnju i dogovor…

Suncokreti na oblacima

U danima paklenih vrućina ni more nije neko sretno rješenje

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.