Program božanskog zdravlja

Knjiga Program božanskog dravlja – Disanje, meditacija i kozmičko punjenje namijenjena je za bolje razumijevanje našeg tijela i svijesti. U njoj su opisane vježbe za koherenciju tijela i duha, sustavi ljudskog tijela i svijesti, kvalitete uma, načini i savjeti kako da očuvate i pomladite svoje tijelo, meditacija, pranajame – tehnike disanja.

Program Božanskog Zdravlja je osnovni tečaj Parka božanske energije pomoću kojeg sebi omogućavate savršen odmor i zdravlje tijela i uma. Ovaj sustav je integralan način vježbanja koji vodi pojedinca prema sveobuhvatnom razvoju svoje svijesti.

Vježbajući ovaj program naša svijest otvara svoje skrivene potencijale i omogućuje svakom pojedincu da živi kreativan život u zadovoljstvu i zdravlju. S ovakvim programom ćete moći lakše i kreativnije obavljati svoje svakodnevne aktivnosti i obaveze.

Cilj ovog programa je da pojedinac živi svoj puni mentalni potencijal i uživa u životu u sreći, miru i suosjećanju. Knjiga je napisana na jednostavan i praktičan način i poslužit će vam kao praktičan priručnik u postizanju boljeg zdravlja tijela i duha. Sadrži puno ilustracija, fiziologije tijela i raznih vježbi s nekoliko stranica u boji.

Park Božanske Energije je spiritualna i socijalna organizacija univerzalne ljubavi, suosjećanja i mira. Njezin cilj je obrazovati ljude o drevnim tajnama njegovanja tijela i svijesti kroz različite tečajeve i publikacije. Ovo drevno znanje staro preko 2000 godina je Šri Šivakumar Swamiji prenio Swamiju Urgayi kako bi ga on dalje prenosio svim ljudima. Djeluje kao udruga građana petnaest godina u Hrvatskoj, Europi, Indiji i Indoneziji.

Divine Energy Park

OSVOJI KNJIGU

Divine Energy Park poklanja 2 primjerka knjige Program božanskog zdravlja čitateljima She.hr-a.

Sve informacije o tome kako osvojiti ovaj priručnik koji govori o disanju, meditaciji i kozmičkom punjenu, naći ćete na Facebook stranici Divine Energy Parka, netom nakon objave članka. Sretno!