Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Kultura

Program božanskog zdravlja

Osvojite praktičan priručnik za postizanje boljeg zdravlja tijela i duha.

Knjiga Program božanskog dravlja – Disanje, meditacija i kozmičko punjenje namijenjena je za bolje razumijevanje našeg tijela i svijesti. U njoj su opisane vježbe za koherenciju tijela i duha, sustavi ljudskog tijela i svijesti, kvalitete uma, načini i savjeti kako da očuvate i pomladite svoje tijelo, meditacija, pranajame – tehnike disanja.

Program Božanskog Zdravlja je osnovni tečaj Parka božanske energije pomoću kojeg sebi omogućavate savršen odmor i zdravlje tijela i uma. Ovaj sustav je integralan način vježbanja koji vodi pojedinca prema sveobuhvatnom razvoju svoje svijesti.

Vježbajući ovaj program naša svijest otvara svoje skrivene potencijale i omogućuje svakom pojedincu da živi kreativan život u zadovoljstvu i zdravlju. S ovakvim programom ćete moći lakše i kreativnije obavljati svoje svakodnevne aktivnosti i obaveze.Cilj ovog programa je da pojedinac živi svoj puni mentalni potencijal i uživa u životu u sreći, miru i suosjećanju. Knjiga je napisana na jednostavan i praktičan način i poslužit će vam kao praktičan priručnik u postizanju boljeg zdravlja tijela i duha. Sadrži puno ilustracija, fiziologije tijela i raznih vježbi s nekoliko stranica u boji.Park Božanske Energije je spiritualna i socijalna organizacija univerzalne ljubavi, suosjećanja i mira. Njezin cilj je obrazovati ljude o drevnim tajnama njegovanja tijela i svijesti kroz različite tečajeve i publikacije. Ovo drevno znanje staro preko 2000 godina je Šri Šivakumar Swamiji prenio Swamiju Urgayi kako bi ga on dalje prenosio svim ljudima. Djeluje kao udruga građana petnaest godina u Hrvatskoj, Europi, Indiji i Indoneziji.

Divine Energy Park

OSVOJI KNJIGU

Divine Energy Park poklanja 2 primjerka knjige Program božanskog zdravlja čitateljima She.hr-a.

Sve informacije o tome kako osvojiti ovaj priručnik koji govori o disanju, meditaciji i kozmičkom punjenu, naći ćete na Facebook stranici Divine Energy Parka, netom nakon objave članka. Sretno!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Darivanje

Bivša profesorica povijesti Alexa Aston nagrađivana je autorica uspješnih povijesno-ljubavnih serijala o odvažnim vitezovima, neodoljivim odmetnicima i zavodljivim vojvodama.

She Book Club

U rovovima u Galiciji, surovu stvarnost ratnog nasilja Pinto uspijeva preživjeti samo zahvaljujući pažnji suborca Osmana, svoga zaštitnika i ljubavnika, čovjeka od akcije i...

Drama Queen

Knjiga se čuva, knjiga se pazi i mazi. A sada volim knjige u kojima sam označila retke.

She Book Club

Palača od papira roman je o žudnji i dignitetu, zlostavljanju i obiteljskim grijesima, djelo koji će čitatelju slomiti srce, ali odmah ga potom i...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.