Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Beauty report

Prvi hrvatski Beauty Blog Day

U Zagrebu, 23. veljače, održat će se dan posvećen hrvatskim beauty blogerima.

U organizaciji portala Ogledalo Online u subotu 23. veljače 2013. godine u Zagrebu će se održati prvi hrvatski Beauty Blog Day 2013. Cilj Beauty Blog Daya je promocija beauty blogosfere u Hrvatskoj te edukacija beauty blogera kako bi stekli osnovna marketinška znanja ukoliko svoj hobi žele pretvoriti u posao ili postati profesionalni blogeri.

Beauty blogosfera svakim se danom sve više širi, prolazi kroz svojevrsnu transformaciju dok beauty blogeri svakim danom postaju sve utjecajniji. Danas Hrvatska broji čak 80 blogera koji intenzivno prate beauty novitete. Riječ je o pojedincima koji svoje slobodno vrijeme posvećuju blogu, pišu za svoje čitatelje, recenziraju, preporučuju i savjetuju, koji strastveno vole kozmetiku i koji kontinuirano pronalaze nove i bolje proizvode za njegu.

Svi postaju svjesni moći koju blogeri imaju i koja je iznimno važna za sve prisutne beauty brendove u Hrvatskoj. Iako to još uvijek nije na razini kakva je u Americi ili Velikoj Britaniji gdje biti blogerica znači stati uz rame najpoznatijim beauty urednicama prestižnih magazina.Hrvatska beauty blogosfera počela se razvijati 2010. godine kada su svoje blogove otvorile danas najpoznatije i najaktivnije blogerice kod nas. "Beauty blogosfera je dosad nepravedno zanemarivana. Nažalost, samo je malo beauty brendova u Hrvatskoj svjesno dosega koje imaju blogerice. Njihovi kupci prije kupovine prvo potraže informacije na internetu, kontaktiraju beauty blogerice i traže njihov savjet. I na osnovu svega toga odluče se za kupnju. Internet je sve moćniji, a beauty blogosfera sve jača", naglasila je Ana Popović Kišur, inicijatorica projekta BeautyBlog Day i urednica portala OgledaloOnline.hr.

Beauty Blog Day 2013 održat će u Zagrebu u izložbenom prostoru švedskog autobranda Volvo Moto-Ris, a projekt podržavaju beauty partneri Batiste, Vichy, Diesel, RoC, NovExpert, Lierac, Phyto, Somatoline Cosmetic, Chilly, Borotalco te Kozmo. Projekt podržavaju Hewlett Packard, Volvo Moto-Ris, Escape studio, Sortis Komunikacije te Press Clipping. Medijski događaj prate OgledaloOnline.hr kao inicijator i organizator događaja te portali Femina.hr i She.hr.Predavanja na Beauty Blog Day 2013 održat će Damir Podhorski iz osječkog Escape Studia koji je nedavno proglašena za najbolju hrvatsku Google agenciju na temu Kako čitati statistiku iz Google Analyticsa. Ana Popović Kišur predstavit će hrvatsku beauty blog scenu dok će Mia Biberović iz Ping Pong komunikacija održati predavanje o društvenim mrežama. Prvi hrvatski Beauty Blog Day 2013 završit će proglašenjem najbolje hrvatske blogerice.

Detalje o BeautyBlog Day 2013 možete pratiti na web stranici, Youtube kanalu te Facebook stranici.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trendovi

Kako bi nas ovog ljeta motivirao da ponosno ispričamo priče upisane na našoj koži, Dove je objavio poseban rječnik.

Savjeti i preporuke

Pod okriljem L'Oréal Professionnela nastali su Salon Expert saloni, koji s brandom dijele viziju, potrebu za stalnim usavršavanjem i težnju za postizanjem najboljih rezultata te...

Trendovi

Nova kolekcija karizmatičnog brenda Femme Marquise kao glavnu nit vodilju ovog puta imala je upravo vrijeme ispred nas i činjenicu da ćemo ove godine...

Darivanje

Postanite lice NIVEA Cellular LUMINOUS630 linije i osvojite sjajne nagrade!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.