Prvo trajno mlijeko u boci

Nova boca za trajno mlijeko superiorna je i funkcionalna ambalaža koja odgovara na potrebe suvremenog potrošača za kvalitetnom i praktičnom ambalažom trajnog mlijeka. Dukatova nova boca za trajno mlijeko u potpunosti čuva sve prirodne sastojke i čuva kvalitetu mlijeka. Višeslojna ambalaža čuva mlijeko od svjetlosti dok dvostruko zatvaranje boce folijom i čepom čuva mlijeko od vanjskih utjecaja.

Osim toga, nova je boca za trajno mlijeko izuzetno praktična; nema prolijevanja mlijeka čak i kada je boca puna, mlijeko je moguće iskoristiti do posljednje kapi, boca se stabilno drži u ruci zahvaljujući svom ergonomskom obliku i štedi prostor u hladnjaku. Dukat trajno mlijeko u boci potrošačima je ponuđeno kao jednolitarsko i transportno šestlitarsko pakiranje. Transportno "6-pack" pakiranje je izuzetno praktično zahvaljujući ručki za nošenje te dvostrukoj perforaciji koja omogućava jednostavno i lako otvaranje transportnog pakiranja mlijeka.

Iako su žene te koje uglavnom donose odluku o kupnji, muški dio potrošača s oduševljenjem je dočekao Dukatov "6-pack", s obzirom da su muškarci ti koji su zaduženi za nošenje težih namirnica iz trgovina. Kod oblikovanja ambalaže u Dukatu su mislili i na blagajnice; tako je bar-kod pozicioniran i na dno transportnog pakiranja kako ga blagajnice ne bi morale dizati i okretati prilikom skeniranja proizvoda.

Za sve one koji paze na energetski unos preporučujemo Dukat trajno mlijeko u boci sa samo 0,5% mliječne masti. Za djecu u razvoju roditelji će izabrati mlijeko s 3,8% mliječne masti dok svim ostalim mlijekoljupcima preporučujemo ono s 2,8% mliječne masti.