Rade Šerbedžija govorit će nam o prodaji kreativnosti

rade šerbedžija

Svoj dolazak na Dane komunikacija, središnji nacionalni festival oglašivanja koji će se održati od 16.-19. travnja u hotelu Lone u Rovinju, najavio je proslavljeni glumac te svestrani i kreativni umjetnik Rade Šerbedžija. On će u četvrtak 16. travnja održati intrigantno predavanje “Jesmo li prodali kreativnost?” na kojemu će na primjeru dualnosti velike američke filmske produkcije i umjetničkog filma govoriti o tome kako opća komercijalizacija utječe na kreativnost i gdje je nestala hrabrost u kreativnim industrijama.

Rade Šerbedžija proslavljeni je glumac koji je svjetsku slavu stekao ulogama u velikim holivoodskim blockbusterima kao što su Mission Impossible, Harry Potter, X-men i Snatch. Uz zavidnu filmsku i pjesničku karijeru, Šerbedžija je suosnivač Kazališta Ulysses, jednog od najuspješnijih kazališnih projekata u ovom dijelu Europe.

Nakon njegovog predavanja za posjetitelje je organiziran wine tasting party Vinske radosti u zimskom vrtu hotela Lone. Detaljan program Dana komunikacija i ostale informacije o festivalu mogu se pronaći na web stranicama www.danikomunikacija.com