Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Seks

Razbudite se jutarnjim seksom

Možda vam čak neće trebati ni kava.

Za većinu nas, zvuk budilice nije dočekan radosnim pozdravom. Zašto ne biste promijenili svoj način buđenja i dan započeli na sretniji način?Umjesto klikanja gumba snooze na mobitelu i vraćanja pod poplun okrenite se partneru i objeručke prihvatite njegov jutarnji pozdrav (metaforički rečeno, ali i doslovno). Jutro koje počinje seksom moglo bi promijeniti tijek ostatka dana i obojiti ga nešto vedrijim bojama. Ujedno ćete se i brzo ugrijati i uštedjeti na grijanju.

Koje su to dobrobiti jutarnjeg seksa?

Osobe koje se seksaju ujutro imaju veću razinu hormona oksitocina, a zbog njega se osjećamo zaljubljenima. On olakšava povezivanje s partnerom, smanjuje razinu stresa u mozgu i ublažava simptome depresije. Ista je kemikalija odgovorna za smanjenje krvnog tlaka, pobjedu nad umorom i infekcijama.Jutarnje vođenje ljubavi otpušta neurotransmitere serotonin i dopamin koji su odgovorni za prirodnu opijenost. Uz njih ćete se ljepše osjećati. Lakše ćete se razbuditi ako dan započnete akcijom. Možda vam čak ni kava neće trebati.

Vođenje ljubavi ostavit će traga na vašem tonusu mišića, imunitetu, koži, kosi i noktima. Doslovce ćete se proljepšati. Osobe koje se seksaju ujutro 3 puta tjedno mogu sniziti svoj rizik od srčanog ili moždanog udara. Ovo je zanimljiviji način zaštite od bolesti srca nego prestanak pušenja ili pridržavanje pravila uravnotežene prehrane, zar ne?Prije počinka obavezno očetkajte zube, a ujutro posegnite za mentol bombonima – zadah je najgora stvar kojom možete iznenaditi partnera. Imajte prezervative (ili neki drugi oblik zaštite) pri ruci kako se ne biste morali ustati iz kreveta.Ordinacija.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks

Nećete vjerovati, ali samo osam posto nevjernih muškaraca priznalo je da su u tuđi krevet skočili isključivo zbog tjelesnih užitaka.

Zanimljivosti

Novo izdanje Ženske priče održat će se uklubu hrvatskih glazbenika SAX! 

Seks

Bez sumnje, osobna povezanost proizlazi iz osjećaja sigurnosti, opuštenosti i osjećaja vrhunske ugode.

Seks i osjećaji

Opsesija se može usporediti s osjećajima koje imaju djeca kada ne dobivaju ono što žele - rade sve kako bi na kraju to nešto...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.