Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

City Life

Razveselite potrebitije i sudjelujte u božićnoj akciji ‘Za 1000 radosti’

Kupite drvce koje su donirale Hrvatske šume i Zrinjevac

Ovih će blagdana, kao i onih prethodnih, božićno drvce zasjati u svakome domu. Ove godine odlučite se za ono pravo kako bi pomogli najsiromašnijim obiteljima u Hrvatskoj.

U sklopu božićne akcije Hrvatskog Caritasa Za 1000 radosti ove godine pod nazivom Svi smo pozvani, na Trgu bana Jelačića, po povoljnim se cijenama prodaju božićna drvca, koja su donirale Hrvatske šume i Zrinjevac.

Akciji se već tradicionalni pridružio i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji je kupnjom drvca sudjelovao u prikupljanju sredstava za najsiromašnije obitelji u Hrvatskoj.

Pozdravivši prisutne, gradonačelnik je pozvao sugrađane da sudjeluju u ovoj hvalevrijednoj akciji.

bozicno drvce

‘Bit će to dvostruka korist, jedna zato što će ukrasiti njiove domove, a druga što će pomoć doći onima kojima je najpotrebnija.’, zaključio je Milan Bandić.

Podsjetimo, riječ je o tradicionalnoj humanitarnoj akciji Hrvatskog Caritasa, čiji je ovogodišnji prihod prvenstveno namijenjen obiteljima nezaposlenih roditelja, višečlanim obiteljima, obiteljima branitelja, obiteljima u kojima je netko od članova teško bolestan, te onima koji najteže podnose posljedice ekonomske krize.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Moj dom

Sa sigurnošću možemo reći kako ne postoji niti jedan razgovor posljednjih dana u kojem se barem jednom nije spomenula tema božićnog ludila.

Zanimljivosti

Svjetski poznata glazbena škola Yamaha Music School Hrvatska, koja broji više od 500 polaznika iz Rijeke, Čakovca i Zagreba, snimila je Božićni medley, izvedbu...

Moj dom

Dvije su važne stvari na koje morate misliti kad nabavljate božićno drvce: to su njegove dimenzije i mjesto na koje ste ga predvidjeli postaviti.

Gastronomija

S obzirom da se približava Božić i vrijeme pečenja najfinijih kolača, cupcake je idealan ako pripremom kolača želite pokazati svoju kreativnost i originalnost.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.