Razveselite potrebitije i sudjelujte u božićnoj akciji ‘Za 1000 radosti’

Ovih će blagdana, kao i onih prethodnih, božićno drvce zasjati u svakome domu. Ove godine odlučite se za ono pravo kako bi pomogli najsiromašnijim obiteljima u Hrvatskoj.

U sklopu božićne akcije Hrvatskog Caritasa Za 1000 radosti ove godine pod nazivom Svi smo pozvani, na Trgu bana Jelačića, po povoljnim se cijenama prodaju božićna drvca, koja su donirale Hrvatske šume i Zrinjevac.

Akciji se već tradicionalni pridružio i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji je kupnjom drvca sudjelovao u prikupljanju sredstava za najsiromašnije obitelji u Hrvatskoj.

Pozdravivši prisutne, gradonačelnik je pozvao sugrađane da sudjeluju u ovoj hvalevrijednoj akciji.

bozicno drvce

‘Bit će to dvostruka korist, jedna zato što će ukrasiti njiove domove, a druga što će pomoć doći onima kojima je najpotrebnija.’, zaključio je Milan Bandić.

Podsjetimo, riječ je o tradicionalnoj humanitarnoj akciji Hrvatskog Caritasa, čiji je ovogodišnji prihod prvenstveno namijenjen obiteljima nezaposlenih roditelja, višečlanim obiteljima, obiteljima branitelja, obiteljima u kojima je netko od članova teško bolestan, te onima koji najteže podnose posljedice ekonomske krize.