Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Gastronomija

Recepti iz davnina

Dr. Oetker dodaci za pripremu tradicionalnih kolača.

Dr. Oetker je predstavio hrvatskim potrošačima Recepte iz davnina, jedine dodatke za pripremu tradicionalnih kolača koji donose okus tradicije, nostalgije i davno izgubljenog vremena u svaki dom. Razvijeni od strane specijalista u pečenju i pripremi kolača te u skladu s istraživanjima navika pečenja slastica u regiji, ovi proizvodi prate povijesne recepte poznatih slastica.

Recepte iz davnina pratimo kroz povijest uz različite začine koji se pojavljuju u hrvatskoj kuhinji sve do početka 20. stoljeća, kada se zaokružuju pojavom dva dodatka bez kojih je danas teško zamisliti domaće slastice i kolače, Dr. Oetker Original Backin praška za pecivo i Vanilin šećera. Recepti iz davnina spoj su tih dodataka i najfinijih začina za pripremu tradicionalnih hrvatskih kolača: medenjaka, paprenjaka, kiflica s vanilijom i štrudle od jabuka.Dr. Oetker Recepti iz davnina pomažu obogatiti tradicionalne kolače i slastice te pružaju životan uvid u prošlost hrvatske kuhinje kroz dobro poznate okuse i mirise. Svi novi dodaci donose najbolje prirodne sastojke i začine: medenjaci – s anisom i cimetom; paprenjaci – s paprom i klinčićem; kiflice s vanilijom – s prirodnom vanilijom i štrudla od jabuka – s cimetom i limunom. Prilagođeni su tradicionalnim kolačima i slasticama, a na pakiranju svakog proizvoda donose recepte i upute za siguran uspjeh u pripremi.Dr. Oetker Dodaci za tradicionalne kolače (Recepti iz davnina) mogu se pronaći u trgovinama po cijeni od 5,99 kn.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Gastronomija

Mirisan vrući napitak za hladne dane.

Gastronomija

Recept za super ukusan desert koji se ne peče i idealan je za početnike.

Gastronomija

Bilo da ste napravili slatko od kestena ili ih jednostavno kandirali, možda ubacili u gulaš ili napravili juhu od kestena, na bilo koji način,...

Gastronomija

Mary Berry, britanska kuharica, spisateljica i televizijska voditeljica ima najbolji recept za lagani ručak – salatu od vatreno crvene riže.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.