Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Knjige i glazba

Resident Evil: Afterlife

Četvrti nastavak u 3D tehnici u kinima od 10. rujna.

Ljubitelji popularne istoimene serije video igara, kao i ljubitelji Mille Jovovich, s užitkom će dočekati ovu vijest. Naime, ovih je dana objavljen prvi trailer za četvrti nastavak akcijske horor franšize Resident Evil. "Resident Evil: Afterlife" s Millom Jovovich u glavnoj ulozi u svjetska kina stiže 10. rujna 2010. i to u digitalnoj 3D tehnici.


U svijetu razorenom virusnom infekcijom koja pretvara žrtve u zombije, Alice (Milla Jovovich), nastavlja svoje putovanje tražeći preživjele i vodeći ih na sigurno mjesto. Njezina smrtonosna bitka s korporacijom Umbrella poprima nove razmjere kada Alice dobiva neočekivanu pomoć od starog prijatelja. Zbog novog vodstva koje najavljuje sigurno utočište od zombija oni kreću u Los Angeles no kada tamo stignu grad je prepun zombija – Alice i njezini suborci spremaju se ući u smrtonosnu klopku.

Scenarij i režiju potpisuje Paul W.S. Anderson.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Zanimljivosti

Veliko platno i još veći broj filmskih naslova obećavaju zaista moćno ljeto! Evo naslova koje ne smijete propustiti, a u ugodne klimatizirane kino dvorane...

Zanimljivosti

Jedna loša šala okrenut će cijeli svijet protiv jadnog Vincenta. Ljudi će ga pokušati ubiti naoko bez ikakvog razloga.

Zanimljivosti

U želji da roditeljima pomogne u izboru dječjih filmova u kinima, Najsretnija beba Hrvatska pruža preporuke za Kids friendly filmove.

Zanimljivosti

Sam film dobio je sveukupno 8 nominacija za Cesara uključujući i one u kategorijama najboljeg filma, režije i scenarija, a Worthalter je također osvojio...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.