Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Celebrity

Rihanna gola zasjala kao dijamant

Popularna pjevačica proglašena ikonom stila

Rihanna je, čini se, doslovno shvatila riječi svoje pjesme ‘Diamonds’ i na dodjeli CFDA nagrada zasjala poput dijamanta odjevena samo u sitne kristaliće. Slavna pjevačica otkrila je sve svoje adute u prozirnoj haljini dizajnera Adama Selmana koju je upotpunila visokim rukavicama i kapom od istog materijala te se omotala ružičastom krznenom stolom.

Mladoj pjevačici koja neprestano iskušava modne granice sinoć je uručena nagrada ‘Ikona stila’ koju na svojim policama već čuvaju Johnny Depp, Lady Gaga i Kate Moss.

‘Čast nam je dodijeliti Rihanni CFDA nagradu za modnu ikonu zbog njezinog utjecaja ali i uzbudljivog predstavljanja mode u ovoj industriji. ‘ rekao je Steven Kolb predstavnik Vijeća američkih modnih dizajnera koje dodjeljuje spomenute nagrade.

2014 CFDA Fashion Awards - Winners Walk

Provokativnoj 26–godišnjoj zvijezdi koja je svojom kreacijom odala počast legendarnoj jazz plesačici Josephine Baker, nagradu je uručila urednica američkog Voguea Anne Wintour.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Fashion report

Ili ga imate ili nemate! A ni novac vam neće kupiti stil!

Moj dom

Većina žena voli uređivati interijer u kojem živi i ostaviti svoj osobni trag vidljiv u njegovom stilu.

She Book Club

Suvremena engleska književnica Sophie Nicholls u svojem prvom romanu Haljina pripovijeda šarmantnu ali i dirljivu priču o majci i kćeri koje veže neraskidiva ljubav...

Top menadžerica

Ako želite da vas tretiraju kao profesionalca, izgledajte kao profesionalac.

Advertisement