Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

Robert Sever i Ivica Klarić za Dove

Poklanjamo vam dizajnerske majice i remene.

Uspješna suradnja branda Dove i modnog koncepta Fashion.hr već sezonama na pisti predstavlja rezultate inspirirane filozofijom stvarne ljepote za koju su do sada svoje unikatne kolekcije lansirala najveća domaća dizajnerska imena.

Među prvima je svoju viziju u Dove duhu predstavio poznati domaći dizajner Robert Sever koji se u novoj sezoni ponovno vratio u ulozi kreativnog tumača kampanje "stvarne ljepote", ovaj puta s porukom "100% svoja".Modna priča "100% svoja" biti će pomno ispričana kroz odabrane "it" komade odjeće koja svojom snažnom porukom inspirira žene da se izraze, podignu samopouzdanje i u svakom mogućem pogledu "budu svoje". U kontekstu jednostavnog ali upečatljivog minimalizma Robert Sever odlučio je upotrijebiti svoju slavnu maštu u oslikavanju kako bi istu tehniku aplicirao na bijelu majicu. Po riječima dizajnera u ormaru svake žene bijela majica predstavlja klasiku koja se uvijek rado konzumira i miješa na različite odjevne kombinacije. Njena sofisticiranost i transformacija u kombinaciji s neodoljivim ženstvenim motivom predstavljaju pravi modni pogodak."Ideja za grafički dizajn došla je iz mog osobnog viđenja Dove filozofije koja uvijek kreće iz izuzetno prirodnog i jednostavnog smjera. Kao glavni motiv izabrao sam ženske portrete koji se u kombinaciji s elementima flore suptilno pretvaraju u novi eterični motiv stvarajući tako simboličku simbiozu žene i prirode", izjavio je Robert Sever.

Kampanju za "100% svoja" snimile su Dove ambasadorice: Verica Kuštro (50), Jagoda Latinović Čaldarević (60), Silvija Gajdić (23) i Dragica Orešić (29). Time se nastavlja linija kontinuiteta i elana projekta koji već godinama plijeni pažnju svojim porukama o širenju ideje stvarne ljepote sada s geslom "100 svoja“.Time se nastavlja linija kontinuiteta i elana projekta koji već godinama plijeni pažnju svojim porukama o širenju ideje stvarne ljepote sada s geslom "100 svoja". Ivica Klarić također je dizajnirao "it" komad u suradnji s Dove -om, ali za muškarce. Remen IK za Dove nositi će svaki muškarac koji se osjeća ugodno u svojoj koži.

OSVOJI DIZAJNERSKE MAJICE I REMEN

Dove i Fashion.hr poklanjaju vam 3 "100% svoja" Dove majice s potpisom Roberta Severa jednog uzorka, i 3 majice drugog uzorka, te 3 Dove remena s potpisom Ivice Klarića.

Ukoliko želite osvojiti ovu nagradu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] pod naslovom DOVESEVER1 (za prvi uzorak), ili DOVESEVER2 (za drugi uzorak) ili DOVEKLARIC (za remen) te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u i broj mobitela.

U suradnji s kojim modnim konceptom je nastala suradnja Dove-a i dizajnera Roberta Severa i Ivice Klarića?

Vaše prijave primamo do 5. svibnja 2011. nakon čega ćemo i objaviti dobitnika.
Vaš She.hr


Drage naše,
majice "100% svoja" jednog uzorka osvojile su:  TEA BLAŽEVAC, SUZANA ŠTRK i RUŽICA KLUKOVIĆ, majice "100% svoja" drugog uzorka osvojile su: MARINA BILJAK, IVONA TROHA i LANA POKORNY. Remen Ivice Klarića osvojile su: MARIJA ZEKANOVIĆ, ANA MEŠTROVIĆ i SLAVICA BLAŽEVAC. Čestitamo! Obavijest o nagradi primiti će na mail.
Vaš She.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

S modne piste

Robert Sever sada već tradicionalno prezentira svoju novu kolekciju velikom samostalnom revijom.

S modne piste

Robert Sever je još jednom dokazao svoje mjesto na samome vrhu hrvatske modne scene.

Moj dom

Kuhinja i blagovaonica su bitni dijelovi svakog doma i mjesto gdje se okupljate sa svojim najbližima, obitelji i prijateljima, kako biste uživali u dobroj...

Moj dom

S glavnom zvijezdom u ulozi, mirisom „cvijeta limuna“ Durance Hrvatska donosi divne arome cvjetanja na stablu limuna, odnosno uljni miris koji je nešto poput...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.