Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Budi fit

Sačuvajte dobar glas

Isla pastile s islandskim lišajevima učinkovito rješavaju problem grlobolje.

Ožujak je mjesec u kojem su naši gornji dišni putovi iznimno podložni upalama, koje često rezultiraju neugodnim kašljem. Za njegu grla liječnici često preporučuju terapiju islandskim lišajem. Dok je on nekada u nordijskim zemljama bio važna živežna namirnica, danas je jedan od najpopularnijih i najučinkovitijih načina za brzo rješavanje kašlja i upalnih stanja ždrijela.

Islandski se lišaj sastoji od raznih gorkih tvari i sluzi koje smiruju našu nadraženu i oštećenu sluznicu. Njegove komponente imaju i preventivnu ulogu, pa ga tako redovito koriste osobe koje su sklone problemima u dišnom sustavu, a najčešće govornici poput učitelja, profesora, političara i novinara, kojima pomaže pri dodatnom naporu glasnica.I operna diva Sandra Bagarić svoje grlo njeguje islandskim lišajem, bazičnim sastojkom Isla pastila koje nosi uvijek uz sebe. Kako je rekla, njezine omiljene Isla mint pastile, zbog blagog okusa paprene metvice, redoviti su dio njezinog svakodnevnog accessoriesa.

Ekstrakt islandskog lišaja više se stoljeća koristi u tradicionalnoj medicini. Njegovi ljekoviti sastojci u pastilama Isla Moos (blagog biljnog okusa), Isla Mint (blagog okusa paprene metvice) i Isla Cassis (voćnog okusa ribizla uz dodatak vitamina C) preporučuju se za ublažavanje kašlja i promuklosti kod upala gornjih dišnih putova, te kao pomoć pri dodatnom naporu glasnica, problemu koji često muči osobe koje puno govore. Isla Moos i Isla Cassis mogu koristiti trudnice i djeca starija od 4 godine.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Savjeti i preporuke

Kako je voće i povrće bogato vitaminom C sastavni dio naše svakodnevne prehrane, isto bi tako i proizvodi s vitaminom C trebali biti sastavni...

Beauty report

Vitamin C je esencijalni sastojak mlade kože, ali pošto ga naše tijelo ne proizvodi, on se apsorbira iz vanjskih izvora, kao što su hrana...

Beauty report

Utjecaj Vitamina C na kožu je zaista višestruk!

Zdravstveni karton

Mandarine su voće najmanje tretirano pesticidima, prskaju se samo jednom, ne mogu dugo stajati i zato je velika sreća prodati sav urod.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.