Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Knjige i glazba

Savršena knjiga za vašeg muškarca

Poklanjamo vam savršenu knjigu za Njega.

Ženu će na muškarcu najprije privući široka ramena i čvrsta stražnjica, ali veza će trajati kratko, ako je on emotivno ne ispunjava, otkrio je snažnijem spolu Oliver Kuhn, autor zabavnog priručnika "Sve što muškarac mora znati", koji je izdalo zagrebačko Znanje. Muškarci ne shvaćaju da žene ne komuniciraju izravno nego posredno, a u pravilu će pogrešno razumjeti da žena, kad im iznosi neki svoj problem, od njih ne traži analizu i rješenje, već suosjećanje, tvrdi autor.

Autor muškoj publici nudi i vodič zavođenja u 24 koraka, upute kako svladati strah od prilaženja nepoznatim ženama te za to odabrati pravi trenutak i mjesto. Kako sav taj trud ne bi pao u vodu, muškarac treba znati vješto otkopčati grudnjak i znalački voditi ljubav. Zapne li negdje, knjiga nudi i instruktivne dijagrame.

Svaki muškarac koji drži do sebe morao bi znati i da se viski ne pije uz cigaru dok konobar u restoranu vino gostu otvara kako bi sam provjerio da nema okus po čepu, a ne sviđa li mu se. Moderan muškarac mora znati kako preživjeti otmicu, voditi ljubav u avionu ali i glavne filozofske pravce i teorije. Svom sinu mora znati pokazati kako će baciti savršenu žabicu ili pljuvati dalje od drugih.

Zabavni priručnik za sve životne prilike sažetak je znanja iz šireg područja muškog interesa, a istovremeno i nepresušan izvor zanimljivosti kojima čitatelj ili čitateljica mogu obogatiti svakodnevnu konverzaciju i prije svega, proširiti opću kulturu. Povijest, religija, sport, jelo, piće i mnoštvo drugih područja obrađeni su jasno, pristupačno i jezgrovito.

Oliver Kuhn od 2002. radi kao urednik u njemačkom Playboyu. Autor je više popularnih knjiga, poput priručnika "Savršeni zavodnik" (Znanje, 2010.) ili "Deutschland Deppenland", zabavnog popisa primjera izrazite gluposti u njemačkom društvu kao i knjige o povratku užitku u duhanu – "Endlich Raucher". Koautor je knjige zanimljivih činjenica koje treba znati o Nijemcima – "Wir" te upravo izašle satiričke fenomenologije današnjice "iDoof, youDoof, wiiDoof".

Knjiga se može naći u prodaji u svim Tisak media multimedijalnim knjižarama i Konzum super prodavaonicama.

OSVOJI KNJIGU

Znanje i She.hr vam poklanjaju primjerak knjige "Sve što muškarac mora znati" autora Olivera Kuhna.

Ukoliko želite osvojiti ovu knjigu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom MUSKARAC te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, adresu i broj mobitela, a čitatelji koji nisu iz Zagreba neka navedu i svoju adresu.

Za koji časopis od 2002. radi Oliver Kuhn?

Vaše prijave primamo do 15. travnja, nakon čega ćemo objaviti sretne dobitnike.
Vaš She.hr

Drage naše,
Primjerak knjige "Sve što muškarac mora znati" dobila je Nataša Manevik. Čestitamo! Obavijest o nagradi primiti će na mail.
Vaš She.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

She Book Club

Ovaj priručnik za uspjeh nije samo za poslovne ljude, već za sve one koji se osjećaju tjeskobno i preopterećeni obvezama.

She Book Club

Svi navedeni naslovi dostupni su u svim bolje opremljenim knjižarama diljem Hrvatske, te na webshopu znanje.hr.

She Book Club

Je li mlada Ruth Butterham zanesena luđakinja ili hladnokrvna ubojica? Žrtva ili zločinka?

She Book Club

Pripremili smo stoga za vas pregled ljetnih hitova iz naklade Znanja i Vorta Palabre, kao stvorenih za opuštajuća ljetna popodneva na plaži ili negdje...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.