Savršene usne u samo 7 dana

Max Factor Colour Elixir ruž hidratizira i njeguje usne vraćajući ih u formu za samo sedam dana, dajući im prelijepu boju. Tajna je u njegovoj formuli – 60% formule čini Elixir tretman koji sadrži maslac afričkog drveta shea, avokado i aloe ulja, te antioksidant bijeli čaj. U samo sedam dana korištenja usne postaju nevjerovatno glatke. Zbog formule obogaćene pigmentima boja, ruž se lagano nanosi i osigurava dovoljnu količinu vlage pružajući nevjerovatan sjaj usnama.

Max Factor kreativni direktor, svjetski poznata vizažistica Pat McGrath kaže: "Tajna dotjeranog i bajkovitog izgleda je u glatkoj površini usana i njihovoj hidrataciji. Nekim ženama ovo može biti problem jer one žele da svakodnevno nose ruž, ali nemaju ruž koji pruža sve što im je potrebno. Max Factor novi Colour Elixir ruž vaš je novi najbolji prijatelj: hidratizira usne, a razliku vidite u samo sedam dana i daje nevjerovatno intenzivnu boju. I sam odabir nijansi je glamurozan. Moj izbor je Ruby Tuesday, prelijepa vatreno crvena nijansa koja odmah budi asocijaciju bezvremenske ljepote i stila. Savršen i kompletan tretman za usne."

Novo glamurozno zlatno pakiranje Colour Elixir ruževa za usne čini ih stvarno neodoljivima. Paleta boja podijeljena je u četiri linije – red, pink, mauve i brown, tako da se lako može izabarti nijansa koja vam odgovara.

Colour Elixir savršeno je komplementaran s novim Max Factor Colour Elixir olovkama za usne koje osim što njeguje usne pružaju intenzivnu boju, daju im izražajnost i korigiraju oblik usana po vašoj želji. Sadrže 60% hidratantnih sastojaka za njegu.

Colour Elixir ruž zamjena je za Colour Collections ruž i prvi je član novog Max Factor Elixir butika. Max Factor je objavio da će model i zaštitno lice novog ruža biti manekenka Malgosia Bela – savršen izbor za bezvremensku ljepotu Colour Elixir ruža. Cijena ruža je 66,90 kn a olovke 49,90 kn.