Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Celebrity

Scully gola prekrivena jeguljom

Zvijezde u provokativnoj kampanji ‘Fishlove’

Golotinja i ribe inače se ne nalaze u istom kontekstu, no kada je riječ o provokativnim kampanjama sve je moguće. Tako se u jedno takvoj naša i glumica Gillian Anderson, koje se proslavila ulogom agentice Dane Scully u seriji ‘Dosjei X’.

ribe 445-godišnja plavuša pozirala je gola u kampanji za zaštitu riba ‘Fishlove’, a svoje je grudi prekrila zastrašujuće velikom jeguljom. Osim glumice, u kampanji su pozirali i DJ Goldie, glumac i redatelj Jean – Marc Barr, glumica Olivia Williams, glumica Barbara Cabrita i novinar Emanuel de Brante.

ribe 5Jegulja i haringa nikada nisu bile više seksi, a za to su, između ostalog, zaslužne i francuska glumica Melanie Bernier i portugalska ljepotica Barbara Cabrita.

Još kreativniji od ženskih diva bili su njihovi muški kolege. Tako se Jean-Marc Barr nije libio zagrliti morskog psa, dok se Goldie nježno stisnuo uz crvenog morskog gorostasa.

ribe 6Emocije je kroz objektiv uspješno prenio francuski fotograf Denis Rouvre koji zahvaljujući svojim portretima uživa internacionalnu reputaciju.

ribe 1Osim svojih istupa zvijezde su javnost pokušale senzibilizirati i vlastitim potpisivanjem peticije kojom zahtijevaju regulacija ribolova. ‘Nevjerojatne životinje koje žive u oceanu sistematski se uništavaju ogromnim mrežama koje hvataju sve što im se nađe na putu. Trebamo utjecati na parlament kako bi izglasao zakon o njihovoj zaštiti’, stoji u peticiji.

(Foto: www.demilked.com)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Horoskop

Ako nemate ideju, horoskop sigurno zna!

Horoskop

Programski sadržaj koji slijedi nije primjeren za ljude krhkog ega, pa ako ste uvredljivi – odustanite odmah!

Horoskop

Najsretniji znakovi ovoj blagdanskog tjedna su Jarac, Djevica i Ribe.

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan: Lav, Ribe, Ovan

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.