Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Seks

Seks je dobar za zdravlje

Odlična i primamljiva fizička aktivnost.

Istraživanje američkih znanstvenika pokazalo je da je seks dobar za srce, pa čak i nakon infarkta, iako uglavnom vlada mišljenje da je seks opasan za ljude oboljele od srčanih bolesti.

Studija je proučavala 1760 pacijenata koji su doživjeli srčani udar, od kojih je manje od polovice htjelo poslušati savjet u vezi seksa. Posebno su žene bile skeptične u slušanju informacija o tome kada i da li nastaviti sa seksualnim odnosima, a taj nedostatak informacija doveo je do toga da su pacijenti prekrižili seks.

Voditeljica studije, dr. Stacy Lindau sa Sveučilišta u Chicagu, kaže da je vjerojatnost smrti tijekom seksualnog odnosa, čak i među ljudima koji su već proživjeli srčani udar, veoma mala, prenosi Live Science.

Većina liječnika seks zapravo smatra sigurnom aktivnošću kad se pacijent oporavi. Osim toga, seks je i umjerena fizička aktivnost koja se preporuča srčanim bolesnicima.

Stručnjaci kažu kako bi bilo dobro da liječnici, pacijenti i njihovi partneri razgovaraju o seksu. Na kraju krajeva, cilj je da se pacijenti oporave, a to znači i da moraju paziti na kvalitetu života, koja uključuje i seks.

Metro-portal.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Život u dvoje

Premda se kaže da ljubav ne košta, izlasci zbog ljubavi svakako da.

Zdravstveni karton

Istraživanja pokazuju da će tri od četiri žene imati gljivičnu infekciju u nekom periodu njihovog života, a pola njih dobit će je dva ili...

Moj dom

Ako slučajno imate podrum s niskim temperaturama, jabuke tamo mogu stajati do 10 mjeseci.

Darivanje

BeeVenom touch proizvodi su prirodni, sigurni i ne sadrže zabranjene supstancije.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.