Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Seks

Seks u vodi

Koliko je sigurno prepustiti se mokroj strasti?

Ljeto, vrućina, strast… i seks u vodi čine se kao zamamna i uzbudljiva kombinacija, ali je li sasvim sigurno za zdravlje prepustiti se užicima u moru, bazenu ili jezeru? Zbog toga što voda ispire i uklanja prirodne lubrikante u vagini, kod seksa u vodi preporučuje se koristiti lubrikant. Također, voda ne sprječava širenje spolnih bolesti i trudnoću, a zbog trenja postoji mogućnost pucanja kondoma.

Sol i bakterije koje se nalaze u moru, rijeci i jezeru te kemikalije u bazenu i jacuzziju tijekom spolnog odnosa mogu uzrokovati infekcije i iritacije u ženskom intimnom području. Klor može poremetiti prirodan pH u vagini što dovodi do gljivične upale, a bakterije i amebe iz mora i jezera pridonose riziku od nastanka infekcije urinarnog trakta.Seks u kadi ili tuš kabini također zvuči primamljivo, ali i u ovom slučaju potrebno je koristiti lubrikant. Tuš donosi i mnoge opasnosti od ozljeda koje se najčešće događaju zbog skliskog poda, a prostor je često pretijesan.

Moderne kade koje su dovoljno velike za dvoje ljudi, bolji su izbor za seksi igrice, posebno za predigru i senzualnu masažu. Međutim, pjene i gelovi za kupanje i tuširanje mogu izazvati iritacije, stoga je preporučljivo koristiti samo lubrikant na bazi silikona ili prirodan gel za tuširanje od maslina.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Duh i tijelo

Eterična ulja, te ugodne supstance koje se mogu fino raspršiti, udahnuti ili nanijeti na kožu, jednostavan su, ali vrlo učinkovit, način borbe protiv zimskog...

Savjeti stručnjaka

Svi koji imaju neke bolesti bi se prije uzimanja CBD ulja TREBALI konzultirati sa svojim liječnikom te tako spriječiti moguće nuspojave.

Budi fit

Trčanje je idealan kardio trening, koji ojačava mišiće i djeluje na poboljšanje općeg fizičkog stanja i psihičkog stanja.

Seks

Toliko popularna definicija kinky seksa sugerira da on uključuje bizarne i neobične radnje, no to nije nužno tako.

Advertisement