Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

Seks u vodi

Koliko je sigurno prepustiti se mokroj strasti?

Ljeto, vrućina, strast… i seks u vodi čine se kao zamamna i uzbudljiva kombinacija, ali je li sasvim sigurno za zdravlje prepustiti se užicima u moru, bazenu ili jezeru? Zbog toga što voda ispire i uklanja prirodne lubrikante u vagini, kod seksa u vodi preporučuje se koristiti lubrikant. Također, voda ne sprječava širenje spolnih bolesti i trudnoću, a zbog trenja postoji mogućnost pucanja kondoma.

Sol i bakterije koje se nalaze u moru, rijeci i jezeru te kemikalije u bazenu i jacuzziju tijekom spolnog odnosa mogu uzrokovati infekcije i iritacije u ženskom intimnom području. Klor može poremetiti prirodan pH u vagini što dovodi do gljivične upale, a bakterije i amebe iz mora i jezera pridonose riziku od nastanka infekcije urinarnog trakta.Seks u kadi ili tuš kabini također zvuči primamljivo, ali i u ovom slučaju potrebno je koristiti lubrikant. Tuš donosi i mnoge opasnosti od ozljeda koje se najčešće događaju zbog skliskog poda, a prostor je često pretijesan.

Moderne kade koje su dovoljno velike za dvoje ljudi, bolji su izbor za seksi igrice, posebno za predigru i senzualnu masažu. Međutim, pjene i gelovi za kupanje i tuširanje mogu izazvati iritacije, stoga je preporučljivo koristiti samo lubrikant na bazi silikona ili prirodan gel za tuširanje od maslina.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

S vremena na vrijeme otkrijete seks igračku koja je toliko savršeno u skladu s vama da se pitate zna li što želite i prije...

Dobar posao

Usprkos dijagnozi koja ju je šokirala, baš kao i sve oko nje, odlučila je upravo u tom trenutku dati otkaz i otvoriti svoju firmu.

Duh i tijelo

Zimski wellness igra ključnu ulogu u održavanju ravnoteže tijela i duha tijekom hladnih mjeseci.

Seks

Dame, ako niste raspoložene za seks vikendom, možete odahnuti.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.