Sevdah u Lisinskom

Tradicionalni koncert "Sevdah u Lisinskom" u organizaciji agencije Haarlem održat će se u Zagrebu u KD Vatroslava Lisinskog 17. studenog s početkom  20 sati.

Četvrtu godinu za redom večer sevdaha u Zagrebu s nestrpljenjem očekuju brojni ljubitelji ove vrste glazbe. Najpoznatije sevdalinke će uz orkestar pod ravnanjem Dinka Mujanovića i ove godine izvesti najpoznatiji i najbolji izvođači: Zehra Deović, Alma Subašić, Nedžad Salković, Merima Njegomir, Hanka Paldum, Nedžad Imamović, Nedeljko Bilkić, Muhamed Mujkanović, Amira Medunjanin, Hari Varešanović i Edin Karamazov. Voditelj programa je Branko Uvodić.

Koncert u Lisinskom bit će prilika da Zagrepčani zaljubljeni u sevdah čestitaju 50-godišnjicu umjetničkog rada poznatoj pjevačici Zehri Deović, koja i dalje svojim nastupima popularizira ovaj poznati glazbeni žanr. Producent koncerta Tomislav Kašljević izjavio je da "Sevdah u Lisinskom" polako prelazi u tradiciju te da se nada da će kao i prethodnih godina Lisinski biti ispunjen do posljednjeg mjesta.

VODIMO TE NA KONCERT

Agencija Haarlem i She.hr vodi pet čitateljica na tradicionalni koncert "Sevdah u Lisinskom" koji se održava 17. studenog s početkom 20 sati.
Dijelimo 5×2 ulaznice.

Ako želite osvojiti ulaznice, pošaljite nam mail [email protected] s naslovom SEVDAH, i točnim odgovorom na postavljeno pitanje, te navedite ime i prezime, korisničko ime i broj mobitela, i ulaznice možda postanu vaše!

Navedite bar tri izvođača koji ove godine sudjeluju na "Sevdahu".

Prijave primamo do 16. studenog, nakon čega ćemo objaviti dobitnike!
Vaš She.hr
Dragi naši,
dobitnici ulaznica za koncert "Sevdah u Lisinskom" su: Martina Pejnović, Magdalena Zirdum, Iva Pavlović, Mia Skok i Lara Nosić. Čestitamo!
Informaciju o preuzimanju ulaznica primiti će na mail.
Vaš She.hr