SF teretana – otvara se otiskom prsta i nema trenera

teretana

Na lokaciji Centra Bundek svoja vrata otvorio je prvi Gyms4you fitness klub. Riječ je o lancu fitness klubova nastalih po europskom konceptu, koji rade non stop, odnosno 24/7, pa tako svi članovi imaju priliku vježbati u bilo koje doba dana ili noći, ovisno o svojim afinitetima i vremenu.

Gyms4you je jedinstven i po tome što se u teretanu ulazi skeniranjem otiska prsta. Svaki član dobiva i člansku iskaznicu, osobnu i jedinstvenu, a s obzirom da će se do kraja 2015. godine otvoriti još nekoliko Gyms4you fitness klubova po Zagrebu i drugim gradovima Hrvatske, jedna će iskaznica vrijediti na svim lokacijama.

Svim zainteresiranim potencijalnim članovima Gyms4you nudi i mogućnost jednog probnog vježbanja, unutar radnog vremena recepcije, od 7 do 23 sata, a dva puta  tjedno (utorkom i četvrtkom od 18 do 19 h u Centru Bundek) članovima će na raspolaganju biti osoblje fitness kluba koje će ih upoznati sa spravama i najboljim načinima upotrebe.

Osobni trener je usluga koja će biti uskoro na raspolaganju. Ideja se temelji na konceptu koji primijenjuju neke teretane u Europi i provjereno od strane Gyms4you tima pokazalo se da izvrsno funkcionira.

Nakon otvorenja prvog kluba u Centru Bundek, Gyms4you nastavlja ekspanziju te se već 12.02.2015. otvara novi klub i to u VMD Kvartu u Strojarskoj ulici u Zagrebu. Do kraja 2015. godine najavljeno je otvorenje Gyms4you fitness klubova po cijelom Zagrebu, kao i u drugim hrvatskim gradovima.

teretana