Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
teretana
teretana

Budi fit

SF teretana – otvara se otiskom prsta i nema trenera

Još samo 24 sata imate priliku uzeti godišnju članarinu po povoljnoj cijeni te mjesečno plaćati 80-ak kuna

Na lokaciji Centra Bundek svoja vrata otvorio je prvi Gyms4you fitness klub. Riječ je o lancu fitness klubova nastalih po europskom konceptu, koji rade non stop, odnosno 24/7, pa tako svi članovi imaju priliku vježbati u bilo koje doba dana ili noći, ovisno o svojim afinitetima i vremenu.

Gyms4you je jedinstven i po tome što se u teretanu ulazi skeniranjem otiska prsta. Svaki član dobiva i člansku iskaznicu, osobnu i jedinstvenu, a s obzirom da će se do kraja 2015. godine otvoriti još nekoliko Gyms4you fitness klubova po Zagrebu i drugim gradovima Hrvatske, jedna će iskaznica vrijediti na svim lokacijama.

Svim zainteresiranim potencijalnim članovima Gyms4you nudi i mogućnost jednog probnog vježbanja, unutar radnog vremena recepcije, od 7 do 23 sata, a dva puta  tjedno (utorkom i četvrtkom od 18 do 19 h u Centru Bundek) članovima će na raspolaganju biti osoblje fitness kluba koje će ih upoznati sa spravama i najboljim načinima upotrebe.

Osobni trener je usluga koja će biti uskoro na raspolaganju. Ideja se temelji na konceptu koji primijenjuju neke teretane u Europi i provjereno od strane Gyms4you tima pokazalo se da izvrsno funkcionira.

Nakon otvorenja prvog kluba u Centru Bundek, Gyms4you nastavlja ekspanziju te se već 12.02.2015. otvara novi klub i to u VMD Kvartu u Strojarskoj ulici u Zagrebu. Do kraja 2015. godine najavljeno je otvorenje Gyms4you fitness klubova po cijelom Zagrebu, kao i u drugim hrvatskim gradovima.

teretana

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Budi fit

Slažem se da možda zvuči smiješno odraditi 'trening' u moru, a da nije plivanje, ali probajte razmišljati drugačije...

Zanimljivosti

Postoji li bolje vrijeme za fizičku aktivnost od prekrasnog proljeća?

Budi fit

Aktivnosti koje će vam osigurati manji konfekcijski broj.

Budi fit

Kada se radi o mršavljenju i zdravom načinu življenja, jedno od najboljih mjesta za početak je teretana.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.