Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Duh i tijelo

Shake topi pet kilograma u dva tjedna

Oprez! Hit hrana opasna po zdravlje.

Shake za kojem su poludjeli poznati i uz kojeg se u samo dva tjedna može izgubiti pet kila, ima ozbiljne zdravstvene posljedice, piše News of the World. Britney Spears je navodno pomoću shakea izgubila 4,5 kg u 14 dana, a shake je pila umjesto doručka i ručka, dok je za večeru pojela porciju salate i ribe ili piletine.

Nutricionisti priznaju da shake može biti kratkoročno djelotvoran, ali upozoravaju na ozbiljne dugoročne zdravstvene posljedice – rak crijeva, ispadanje kose i probleme sa srcem.

Zvijezde poput Jennifer Lopez, Courtney Cox, Adama Sandlera i Tigera Woodsa otvoreno priznaju da posežu za shakeom  "Lean 1" kada žele izgubiti pokoji kilogram.

Dva napitka sadrže 400 kalorija, puno vitamina i minerala te ekstrakt biljke hudije koja smanjuje želju za hranom i ubrzava metabolizam.Ostatak članka pročitajte ovdje:

Opasan američki shake topi pet kilograma u dva tjednaClick to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Savjeti stručnjaka

Dobro je da bilo kada pojedete voće i ne morate se držati ovog isključivog principa, jer nema doba dana kada se nešto apsorbira bolje...

Savjeti stručnjaka

S prvim zrakama sunca i malo višim temperaturama, kreće maštanje o plaži i izgledu u kupaćem kostimu.

Budi fit

Kvaliteta i trajanje sna nužni su preduvjeti topljenja masnoga tkiva, ali i održavanja zdravlja, općenito.

Savjeti stručnjaka

Prije Nove godine često donosimo odluke koje planiramo u sljedećoj godini provesti u djelo, bilo da su biti zdraviji, završiti školu, kupiti stan, renovirati vikendicu, otputovati...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.