Sharon Stone otkrila adute

Sharon Stone sinoć je u Cannesu odlučila otkriti adute pa su tako svi pogledi bili usmjereni u njezine noge i dekolte kojeg su prekrivale tanke uzice.

Na premijeri filma The Search pojavila se u crnoj kratkoj haljinici koja je imala proreze na bokovima. Kosu je odlučila zalizati unatrag, a cjelokupni dojam je upotpunila zlatnim potpeticama.

Iako Sharon u svojim godinama ima zavidnu liniju, mnogi su se obrušili na nju jer smatraju da je kombinacija neprimjerena.

"The Search" Premiere - The 67th Annual Cannes Film Festival

Inače, Sharon Stone je jedan od rijetkih zvijezda koje stare dostojanstveno i ne želi svoje lice izlagati skupocjenim tretmanima ne bi li prikrila godine. Da nikada nije otišla ‘pod nož’, potvrdila je i sama te izjavila da su za njezin izgled zaslužni isključivo dobri geni i stalna tjelovježba.

Također, jednom se prilikom osvrnula i na svoju kolegicu Meryl Streep koju je navela kao odličan primjer ženama. ‘Mislim da Meryl Streep, zbog toga što naporno radi, izgleda kao svaka druga žena. S obzirom na to, ženama se lako poistovjetiti s njom. Meryl izgleda kao zgužvani krevet, a tako izgledam i ja te sve stvarne žene’, dodala je 56-godišnja glumica.