Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Gastronomija

She.hr pokladna kuharica

Besplatno preuzmite PDF kuharicu sa 18 slasnih recepata.

Omiljeni portal svih domaćica i ljubitelja kuhanja – Recepti.hr pripremio je svoju treću po redu PDF kuharicu koja je ovaj put tematski je vezana uz fašnik i karneval. Preuzimanje kuharice je jednostavno – trebate upisati svoju e-mail adresu i kuharica uskoro stiže na vašu e-mail adresu.

Besplatno preuzimanje PDF kuharice

Da biste preuzeli PDF kuharicu Najbolje pokladne i druge zimske slastice dovoljno je da posjetite OVAJ LINK, upišite svoje podatke, kliknite Subscribe i pratite daljnje upute.
Link će vam biti vidljiv odmah po potvrdi prijave, zato ne zaboravite provjeriti svoju e-mail poštu.  PDF kuharica u najkraćem roku stiže na vašu e-mail adresu. Uživajte!

Ovaj je kuharica za nas posebna jer su u nju uvršteni recepti koje je preporučila naša kolumnistica Nada Duhović, autorica food bloga Just Good Food. 18 recepata pomoći će vas da se uz pomoć malo kulinarske čarolije savršeno uklopite u aktualno karnevalsko vrijeme. Miris krafni, fritula, kuhanog vina i drugih slasnih domaćih pokladnica razveseliti će vaše ukućane, prijatelje i vesele maškare koje vam pozvone na vrata.Portal Recepti.hr u pripremi ima i mogućnost tiska korisničkih personaliziranih kuharica, stoga ne čekajte previše, pišite svoje recepte i slažite svoje omiljene recepte, dok oni pripremaju sve programe, pomoćne kuhare, tiskare i dostavljače koji su potrebni za ovaj projekt.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

She Book Club

Počela je pretprodaja „Kuharice Mama zna“ jedinstvene i neponovljive Suzy Josipović Redžepagić.

Gastronomija

Heljda je nekada, uz krumpir, bila osnovna seljačka hrana, budući je vrlo jednostavna za uzgoj jer uspijeva na siromašnoj, jako pjeskovitoj zemlji s dosta...

Zanimljivosti

Piko je jedan od najpoznatijih riječkih brendova. S tortama i kolačima, brend je prisutan u brojnim posebnim prigodama kao i u svakodnevici Riječanki i...

Gastronomija

Plant-based prehrana sve je popularnija i u Hrvatskoj, no mnogima je ona još uvijek nepoznanica i zvuči pomalo – ograničavajuće.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.