Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Ljepota

Sigurno i mirisno kroz zimu uz B-Safe

Poklanjamo vam antibakterijske sapune

Na pitanje što je ljudima u životu najvažnije, vjerojatno bismo dobili različite odgovore. No, složit ćemo se da bi većina građana rekla kako su im sigurnost i zdravlje njihovih najmilijih, kao i njih samih, ipak najvažniji.

Zima i proljeće godišnja su doba u kojima smo skloniji raznim zarazama, prehladama i oboljenjima koja dodatno možemo prevenirati održavanjem pravilne higijene ruku i tijela.

B-Safe nježan, mirisan i snažan

Novi brend antibakterijskih sapuna B-Safe dolazi iz Saponije, tvrtke koja već 120 godina svojim proizvodima brine o higijeni i ljepoti potrošača. Sapuni B- Safe djelotvorni su, ali i mirisni neprijatelji štetnim mikroorganizmima i bakterijama koji nas svakodnevno okružuju gdje god se nalazili.

Novi Saponijini sapuni imaju nježnu skin friendly formulu obogaćenu aktivnim sastojcima koji će njegovati kožu ruku i tijela. Načinjeni su od sastojaka prirodnog podrijetla i pakirani u ekološki prihvatljivu ambalažu.

B-Safe sapuniB-Safe sapuni u krutom obliku dostupni su u tri ugodne mirisne varijante B-Safe Original, B-Safe Sensitive i B-Safe Fresh, čime odskaču od klasičnih antibakterijskih sapuna snažnog “medicinskog” mirisa te su odlični saveznici pri održavanju svakodnevne higijene kože čitavog tijela.

Novi B-Safe sapuni čak nam i svojim imenom poručuju da smo uz njih sigurni.

Sapuni B-Safe dostupni su po preporučenoj cijeni od 4,99 kn u svim većim trgovačkim centrima i drogerijama.

[box style=”0″]

OSVOJITE ANTIBAKTERIJSKE SAPUNE

Saponija vam poklanja 3×3 B-Safe antibakterijska sapuna koji će vas zaštititi od bakterija u zimu i proljeće kada smo skloniji raznim zarazama, prehladama i oboljenjima.

Ukoliko želite osvojiti ovu nagradu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom BSAFE te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

U koliko su mirisnih varijanti dostupni sapuni B-Safe?

Vaše prijave primamo do 29. siječnja 2014., nakon čega ćemo objaviti ime dobitnika.

Dobitnice su Marija Višić i Nadica Tomić. Čestitamo!

Rok za preuzimanje nagrade je 28. veljače.

[/box]

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Najčešće posve tajno, dok ne gleda, posegnemo za njegovom britvicom! Ona nam je uvijek nekako pri ruci!

Trendovi

Pakiranje svakog proizvoda načinjeno je od biorazgradivog papira u koji su utkane sjemenke livadnog cvijeća All You Need is Soap poklon kutija sadrži sve...

Zdravstveni karton

Dok paničarimo oko koronavirusa, baš kako volimo, donijet ćemo podatke istraživanja o nekim higijenskim navikama iz 2019.

Savjeti stručnjaka

Znate li koliko dezinfekcijsko sredstvo ustvari djeluje?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.