Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Ljepota

Sinonim za higijenu i blistav dom

Osvojite Saponija poklon paket

Zatvorimo li oči i vratimo se u djetinjstvo, u dom koji miriše na čistoću, prisjetimo li se prvog pranja zubi i mekog rublja u koje nas je odijevala majka, sjetit ćemo se i barem jednog Saponijina proizvoda koji je našim bakama i majkama pomogao da nam život učine mirisnijim i čišćim.

Svaka je obitelj barem jednom u svom domu imala Saponijin Faks helizim, Nilu, Kalodont, Likvi, barem jednom je odjeća mirisala na Ornel, a kupaonica blistala zahvaljujući Arfu.

A kako je sve počelo? Davne 1894. jedan je čovjek vlastitim rukama izradio prvi komadić sapuna ne znajući da postavlja temelj velike priče o čistoći i higijeni koju danas piše Saponia svojim proizvodima.

sapo1Osječka Saponia ove godine obilježava 120 godina postojanja tijekom kojih je izrasla u suvremenu tvrtku koja na domaćem, ali i regionalnim tržištima plasira niz snažnih brendova koji u potpunosti ispunjavaju očekivanja potrošača. U povodu ove velike i važne obljetnice Saponijini ‘mađioničari za čistoću’ su osmislili plavu, slavljeničku, liniju proizvoda iznimne kvalitete i dizajna pod zajedničkim nazivnikom 120 godina. Linija povezuje šest glavnih brendova Saponije: Faks helizim, Ornel, Nilu, Likvi, Arf i Kalodont s jednostavnom, ali sugestivnom porukom da su već 120 godina odani vrhunskoj čistoći.

Manje je više – 75 grama je dosta!

Faks helizim 120 godina je deterdžent za pranje rublja s inovativnom formulom i superiornim karakteristikama pranja. Svega 75 grama novog Faks helizima ima istu vrhunsku djelotvornost i snagu odstranjivanja mrlja kao i 100 grama dosadašnjeg deterdženta. Na taj način Saponia pridonosi očuvanju okoliša smanjenjem uporabe kemikalija, ambalaže i uštedom energije.

I na niskim temperaturama, štiti i njeguje

Faks helizim gel 120 godina, zahvaljujući snažnoj formuli, djelotvornoj na niskim temperaturama, prodire duboko u vlakna i snažno odstranjuje zaprljanja. Posebni dodaci štite boje i njeguju vlakna odjeće.

Ornel, drugo ime za ugodan miris

Saponia novim Ornelom 120 godina nadopunjuje postojeću, iznimno kvalitetnu, liniju oplemenjivača. Savršeno usklađene luksuzne note pretočene u novi Ornel daruju mirisne dragocjenosti iz prirode, pružaju senzualno zadovoljstvo, a rublju mekoću i dugotrajan miris.

Nila voli osjetljivo rublje

Fina i osjetljiva odjeća zahtijeva i posebnu njegu. Stoga je Saponia, u sklopu linije za 120 godina, razvila posebnu formulu Nile za osjetljivo obojeno rublje koristeći Color Repair tehnologiju. Specijalni sastojak za zaštitu boja fiksira boje na tkaninu i sprječava njihovo izbljeđivanje.

sapo3Likvi – snažniji nego ikada!

U novu formulaciju deterdženta za ručno pranje posuđa Likvi 120 godina integrirane su aktivne komponente koje omogućuju snažno odmašćivanje posuđa. Jedna od osnovnih karakteristika mu je i plastic dry fast efekt koji plastičnom posuđu omogućuje brzo sušenje i sjaj.

Arf Cream s mikrogranulama

U sklopu Saponijine linije 120 godina, razvijena je posebna formula univerzalnog sredstva za čišćenje Arf Cream s aktivnim mikrogranulama. Posebna kombinacija snage mekog abraziva i djelotvornih aktivnih sastojaka izvrsna je za čišćenje svih površina, a posebno staklo-keramičkih ploča.

Kalodont – sinonim za pastu za zube!

Linija proizvoda 120 godina upotpunjena je i promotivnim pakiranjem koje sadrži kvalitetne paste za zube Kalodont. Kalodont Complete Care baziran je na inovativnom konceptu koji kombinira djelovanje aktivnih sastojaka i štiti zube i usnu šupljinu tijekom cijelog dana.

[box style=”0″]

OSVOJITE POKLON PAKET

Saponija vam poklanja 3×1 poklon paket.

Ukoliko želite osvojiti ovu nagradu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom SAPONIJA te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Koju godinu postojanja slavi Saponija?

Vaše prijave primamo do 27. ožujka 2014., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.

Dobitnice su Nika Parađina, Jela Dodig i Silvana Mrazović. Čestitamo!

[/box]

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Trendovi

Pakiranje svakog proizvoda načinjeno je od biorazgradivog papira u koji su utkane sjemenke livadnog cvijeća All You Need is Soap poklon kutija sadrži sve...

Zdravstveni karton

Dok paničarimo oko koronavirusa, baš kako volimo, donijet ćemo podatke istraživanja o nekim higijenskim navikama iz 2019.

Savjeti stručnjaka

Znate li koliko dezinfekcijsko sredstvo ustvari djeluje?

Ljepota

Sapun kakav danas poznajemo izrađen je na Bliskom Istoku u 7. stoljeću, a u Europu su ga donijeli Arapi.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.