Sirove strasti Nade Rocco

Nova epizoda Celebrity MasterChefa predstavit će nam ´Art of raw´, potpuno drugačiji pristup namirnicama i samoj pripremi jela čija je sljedbenica Nada Rocco. Simpatična glumica uživa u pripremi sirove hrane te je na tu temu napisala i kuharicu ´Moje sirove strasti´ koja još uvijek čeka izdavača.

´Sviđa mi se aluzija na taj film!´, prokomentirao je Andrej Barbieri naziv kuharice.

Na sirovu prehranu Nadu je potaknulo predavanje Victorie Boutenko koje je prije nekoliko godina slušala u Zagrebu, a slušajući to predavanje odlučila je neke svoje manje zdravstvene probleme ´riješiti´ upravo prehranom bez termičkih obrada.

nada rocco1

´I zaista, to ljudi funkcionira!´, tvrdi. ´Ako ćemo se još malo družiti, možda me uspiješ nagovoriti!´, komentirao je Radovan.

Koja je poveznica između šiljila i tikvice, kakvim će se autorskim jelom Nada predstaviti žiriju te hoće li pripremom namirnica bez kuhanja i pečenja zadovoljiti njihove visoke kriterije, ne propustite saznati već ovog petka na Novoj TV!

masterchef celebrity

U petoj epizodi gledateljima će se predstaviti i Anđa Marić: ´Ja sam mama, glazbenica, bavim se i umjetnošću. Ne mogu za sebe reći da sam umjetnica, a po novom sam spisateljica´.

Po majci Mađarica, a po ocu Hercegovka Anđa je prava vatrena kombinacija.

´Hoćete li nam tako vatreno i kuhati? Papreno mađarski, hercegovački ´tough´?´, upitat će je Radovan.

anda maric 2

Kao prava majka, Anđa pojašnjava da kuha zato da bi svom djetetu pružila što raznolikiju prehranu i ta hrana mora biti ukusna da bi je on pojeo.

´Nemam strah od kuhinje, obožavam jesti i jedem da bih živjela, a ne obratno!´, kazat će. ´Naši kriteriji su vam vjerojatno već poznati iz prošle sezone, mi ih nismo spuštali. Nadam se da ćete ih uspjeti zadovoljiti´, najavit će izazov Dino, a Radovan će podsjetiti da se radi o ozbiljnom natjecanju.

Anđa možda nema strah od kuhinje, ali će se u dućanu boriti s velikom nervozom. Nakon što je žiri upozori da joj je prošla jedna minuta od njih pet komentirat će: ´Je li oni tako svojim ženama mjere vrijeme i zovu ih: ´Imaš još 20 minuta, dolazim s posla´? To je veliki pritisak, to me nervira! Ne želim da mi se odbrojava vrijeme´. Po povratku u kuhanju Andrej će je pitati je li sve pronašla u dućanu na što će Anđa odgovoriti: ´Je li vas mogu zamoliti za minutu šutnje, za moju koncentraciju?´, a zatim prebrojati sve namirnice koje je uzela.

anda maric1

´Imam sve!´, zaključit će. Kako će se Anđa nositi s tremom u najpoznatijoj reality kuhinji, hoće li svoj umjetnički karakter prenijeti i na svoje autorsko jelo i s čim će joj, inače strogi Dino, asistirati za vrijeme kuhanja, saznat ćemo u novoj epizodi Celebrity MasterChefa u kojoj će uz Anđu i Nadu kuhati i Luka Nižetić te glumica i producentica Sanja Vejnović.