Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Budi fit

Snažni antioksidans u bočici

Nutrilitetm Vitamin C Plus nužan je dodatak prehrani u sezoni prehlada.

Osjećate li se u posljednje vrijeme iscrpljeno, umorno ili jednostavno imate dojam da vam u prehrani nedostaje vitamina, tvrtka Amway ima rješenje upravo za vas. Na hrvatsko je tržište upravo lansirala novi, poboljšani i još učinkovitiji biljni vitaminski dodatak prehrani: Nutrilitetm Vitamin C Plus. Nova tehnologija kontroliranog oslobađanja vitamina C tijekom osam sati daje podršku obrambenom sustavu organizma kroz cijeli dan uz pomoć samo jedne tablete od 240 mg.

Ovaj preparat daje tijelu više upotrebljivog vitamina C nego drugi proizvodi s trenutačnim oslobađanjem jer je vitamin sadržan u njemu dobiven iz jednog od najboljih prirodnih izvora: antilske trešnje acerole. Trešnje se uzgajaju na certificiranim organskim farmama, zatim se suše i pretvaraju u koncentrat koji se kasnije kombinira s koncentratom bioflavonoida bogatim antioksidansima, dobivenim iz limuna, mandarina i grejpa.


Vitamin C esencijalna je hranjiva tvar sadržana u određenom voću i povrću koja jača obrambeni sustav organizma i održava vitalnost kože, zglobova i kostiju. Njegova antioksidativna svojstva sprječavaju oštećenje stanica izazvano djelovanjem slobodnih radikala te je stoga posebno preporučljiv za osobe koje puše ili su suočene s visokom razinom stresa. Topiv je u vodi, što znači da se višak ne pohranjuje u tijelu, već se iz njega izlučuje, pa je dosljedan i redovit unos od presudnog značaja. Preporučena maloprodajna cijena pakovanja od 60 tableta je 156,70kn.

Nutrilitetm Vitamin C Plus tablete pospješuju apsorpciju vitamina, lake su za gutanje te imaju produženo osmosatno oslobađanje ili osam puta manje ukupnog gubitka vitamina, što se inače događa kod jedne doze od 600 mg s trenutačnim oslobađanjem. S obzirom na to da se tableta oslobađa polako nije teška za želudac. Tableta se može uzimati u bilo koje doba dana i ne sadrži umjetne okuse, boje niti mirise.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Beauty report

Jedan od proizvoda koji se mnogima uvukao pod kožu zbog sjajnih rezultata jest vitamin C.

Gastronomija

Zbog visoke energetske vrijednosti kesten preporučuje se djeci, sportašima, trudnicama i starijim osobama.

Beauty report

Vitaminska emulzija C+ je zbog svojih formulatornih specifičnosti pogodna za normalnu do suhu kožu, a posebice zrelu, kao i za one koji preferiraju laganije,...

Savjeti i preporuke

Kako je voće i povrće bogato vitaminom C sastavni dio naše svakodnevne prehrane, isto bi tako i proizvodi s vitaminom C trebali biti sastavni...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.