Sofia Vergara: ‘Ne vjerujem u prirodan izgled!’

Glumica Sofia Vergara otkrila je sve tajne svoje ljepote za časopis Harper’s Bazaar i pri tom priznala da ne vjeruje u prirodan izgled.

Zvijezda popularne serije ‘Moderna obitelj’ tvrdi kako izgledati glamurozno svaki dan za nju uopće nije problem.

‘Ja sam Latina, sređujem se bez obzira na sve. Radim to automatski, kao brijanje. Ne vjerujem u prirodan izgled.’, izjavila je Vergara koja smatra da je šminka nužna za većinu žena.

sofia vergara 3

‘Osim ako si Gisele Bündchen ili imaš 19 godina, onda ne trebaš ništa šminke.’, kaže Sofia koja smatra da ruž osvježava svako lice.

Većina njezinih prijateljica koje su Latinoamerikanke uvijek u torbici imaju tu malu potporu ženskoj ljepoti, no mnogim Amerikankama često posudi ruž jer nemaju naviku uvijek biti dotjerane kao one.

FOX Broadcasting Company, Twentieth Century FOX Television And FX Post Emmy Party

Seksi glumica koja je prekjučer proslavila 41. rođendan nedavno je izjavila kako će zamrznuti jajašca jer planira budućnost sa svojim zaručnikom Nickom Loebom.

Od nje četiri godine mlađi poduzetnik nikada nije imao djece, dok Vergara ima 21-godišnjeg sina Manola Gonzalesa, iz prijašnjeg braka u rodnoj Kolumbiji.

Lijepa glumica, za poznati se časopis, osvrnula i na lik Glorije Delgado-Princhett koji utjelovljuje u seriji ‘Moderna obitelj’ odnosno ulogu koja ju je obilježila u holivudskom svijetu.

sofia vergara 4

Sofia Vergara smatra kako kompatibilniju ulogu nije mogla dobiti.

‘Mislim da neće biti bolje uloge za mene. No isto tako smatram , a moj sin i zaručnik će se složiti sa mnom, da bi mogla glumiti i ludog psihopata. Ne šalim se!’, kaže temperamentna glumica.