Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Knjige i glazba

Spletkama do savršenog “da”

Hudson i Hathaway su damske rukavice zamijenile boksačkim!(Video)

Od djetinjstva dvije prijateljice Liv i Emma sanjaju kako će se udati u "Plaza" hotelu na sunčani lipanjski dan. Obje imaju stabilnu vezu te uskoro njihovi odabranici postave sudbonosno pitanje.

Čovjek bi pomislio kako je tada svim njihovim mukama kraj, ipak ne. Tada počinje njihova najveća bitka za najljepše vjenčanje, jer postoji samo jedan datum za sunčani lipanj u "Plazi".

Kako ni jedna ne želi odustati od svoje dugogodišnje maštarije, obje odluče reći "da" baš taj dan. Na taj način jedna drugoj ne mogu biti niti kuma, niti potpora, već najžešći neprijatelj. To je vjenčana okosnica filma "Rat među nevjestama".

Junakinje ove naše ružičaste ratne priče Emmu i Liv glume Kate Hudson i Anne Hathaway. Hudson, kao Liv, uspješna je odvjetnica i "kontrol frikuša" koja ništa ne pušta slučaju.

Osvojite ružičasto-bijele boksačke rukavice

Za razliku od nje, Hathaway je utjelovila Emmu, nježnu dragu učiteljicu koja se ne zna boriti za sebe. Ona je osoba koju svi vole, ali koja nikom ne zna reći ne. Poslušna je sve dok se ne radi o njenom vjenčanom danu.


Komediju o ženskom pogledu na najvažnije dan, režirao je Gary Winick prema scenariju Grega DePaula, Caseya Wilsona i June Diane Raphael, napisanom prema priči Grega DePaula.  U hrvatskim kinima film možete pogledati 5. veljače.

"Rat među nevjestama" je humoristična priča s jednom emotivnom stranom. Govori o tom kako se bez prijateljice ne može, jer ona je ta koja je tu da vas podigne kad nemate nikoga, ona zna reći pravu riječ u pravom trenutku, ona je netko potpuno drugačiji od vas ali opet isti.

Ako se ikad nađete u prilici da morate svojoj prijateljici, dečku ili zaručniku dati do znanja kako s vama nema šale te da se znate boriti za sebe, She.hr i Continental film vam poklanjaju ružičasto-bijele boksačke rukavice. Ako ipak želite nekom pokazati da ste mu oprostili, pustite ga pod svoj novi «Rat među nevjestama» kišobran. Tu su još slatka majica i blok u kojem možete zapisati i vaš datum vjenčanja.  A kako će se odpetljati ovaj filmski zaplet saznati će 5 čitatelja jer poklanjamo i 5 x 2 kino ulaznice za ovaj film!

Uz malo truda možda preuranjeni ali preslatki svadbeni pokloni su vaši!

Sve što trebate učiniti jest zamisliti da se nađete u istoj situaciji i odgovoriti nam na pitanje:
"Kako biste reagirali da se borite za jedan jedini termin vjenčanja sa svojom najboljom prijateljicom / prijateljem?"
Vaše odgovore primamo do 14.02.’09. a najkreativniji odgovori osvajaju nagrade 🙂


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Fashion report

Kate Hudson i Naomi Campbell u crnoj raskoši

Knjige i glazba

Osvojite ulaznice za komediju o mladoj ženi koja bira između prijateljstva i ljubavi.

Savjeti i preporuke

Savjeti zvjezdanog modnog dizajnera Bradleya Bayoua.

Knjige i glazba

Kad je žena čista desetka i muško prijateljstvo je osuđeno na propast.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.