Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Obitelj

Stigao je – novi Joolz Aer+: malen, lagan i jednostavan za sklapanje!

Osim što su elegantna, Joolz Aer+  kolica su i ekološki prihvatljiva te se u njihovoj izradi koriste održivi, organski i izdržljivi materijali.

Život u malom stanu mnogima je više stvar prilika nego izbora. Mali stan će vas naučiti urednosti, boljoj organizaciji, slaganju i preslagivanju. Jednostavno, morat ćete pametno iskoristiti svaki centimetar. Uz to, urednim životom u malom stanu, od početka učite djecu da nije bitno koliko netko ima stvari i kolike su, ali da je bitno brinuti se o sebi i poštovati svoj prostor. Međutim, kamo s kolicima!? Ne brinite, pronašli smo rješenje u novom Joolz Aer+!

Pametna kombinacija stila, funkcionalnosti, ljubavi i održivosti čini sva Joolz kolica posebnim brandom u moru različitih ponuda, a novi Joolz Aer+ posebno se ističe zbog nagrade Red Dot 2022. za najelegantniji dizajn dječjih kolica.

Lagana, jednostavna za sklapanje i uz to kolica koja zauzimaju malo prostora u prtljažniku ili stanu, su neprocjenjiva! Ono što će razveseliti sve roditelje, kolica se jednostavno i brzo sklapaju, u samo dvije sekunde! Uz to su ultra lagana, od samo 6 kilograma, dolaze i s praktičnom naramenicom pa ćete ih moći nositi i preko ramena. Zauzimaju jako malo mjesta u prtljažniku automobila, a na nekim dužim putovanjima avionom ona su praktična ručna prtljaga.

Osim što su elegantna, Joolz Aer+  kolica su i ekološki prihvatljiva te se u njihovoj izradi koriste održivi, organski i izdržljivi materijali. Primjerice, pretvaranjem stare reciklirane plastike u održive tkanine, Joolz stvara ljepši svijet za buduće generacije.

Sjedište nudi mogućnost podešavanja u optimalan položaj, između ostaloga i u potpuno ležeći položaj nudeći najbolju potpora za vrat i leđa, dok sam naslon  prati rast djeteta. Uz to imaju i ugrađenu zaštitu od sunca UPF 50+,s uključenim ventilacijskim prozorom za pravilnu cirkulaciju zraka, pa nema straha ako dijete zaspe, bez obzira na to gdje se nalazili.

Budući da je svakom roditelju sigurnost na prvome mjestu, Joolz Aer+ pojasi se lako pričvršćuju zahvaljujući sustavu click&go u 5 točaka učvršćivanja, dok kotači Joolz Aer+  omogućuju vožnju i po neravnom terenu. Imaju i visoku ručku koja je zgodna i onim, malo višim roditeljima, a sve što vam treba možete ponijeti sa sobom, zahvaljujući košari za kupovinu, koja ima nosivost 5 kg.​​ Moguće ih je koristiti već od bebina rođenja uz praktičnu košaru za novorođenče.

Svoj novi Joolz Aer+, kao i kompletnu Joolz ponudu i akcije provjerite ovdje, a Baby Center će svakodnevno na Instagram profilu informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima.

Više

Fashion report

Borboleta, vodeći brend modnog nakita, s ponosom predstavlja najnoviju ekskluzivnu suradnju s mladim umjetnicama, dizajnericama i ilustratoricama, Klasjom Haban, Zitom Nakić i Andreom Šumberac. 

Fashion report

Moderan dizajn kojega donose Jadran čarape donosi savršen izbor za svakoga

Savjeti stručnjaka

Omega-3 masne kiseline su važne za razvoj djeteta i mnogi se slažu da ih je sigurno koristiti.

Fashion report

Obožavatelji Crocsa željeli su meku obuću koja se može nositi ne samo kod kuće, već bilo gdje i bilo kada.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.