Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Beauty report

Što je to prirodna kozmetika?

Ovakvi preparati ne sadrže konzervanse koji izazivaju alergijske reakcije.

Osobna ili individualna kozmetika je prirodna kozmetika prilagođena individualnim potrebama korisnika. U individualnoj kozmetici točno ste upoznati sa sastojkom određenog preparata, bilo da ga sami spravljate ili ga netko drugi radi, prema potrebama vaše kože.

Prednost prirodne, individualne aromakozmetike je u upotrebi nerafiniranih, visoko kvalitetnih, biološki uzgojenih biljnih ulja koja ne sadrže slobodne radikale. Velika prednost u odnosu na uobičajenu kozmetiku je i to što se u preparate ne dodaju konzervansi koji najčešće izazivaju alergijske reakcije.Kako saznati više o aromakozmetici i na koji je način spraviti?

Jedna od mogućnosti je posjeta štandu učilišta Profokus tijekom Beauty & Lifestyle showa koji će se održati od 9. do 11. travnja u Areni Zagreb.
Pomoć pri izradi i kreiranju novih proizvoda baziranih na biljnim sirovinama pružit će vam stručni tim predavača i voditelja novog programa fitoaromaterapije u Učilištu, i voditelji Centra Cedrus.

Ukoliko želite nešto više naučiti o fitoterapiji i aromaterapiji upišite se u programe usavršavanja fitoaromaterapije i prirodne kozmetike u učilištu Profokus. Savladajte izradu i primjenu prirodne kozmetike, što uključuje sredstva za njegu, zaštitu i ishranu kože, sredstva za osobnu higijenu, dezodoranse te dekorativnu kozmetiku.Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Savjeti stručnjaka

Predmenstrualni sindrom (PMS) obuhvaća razne fizičke i emocionalne tegobe koje se kod žena javljaju nekoliko dana prije menstruacije.

Dobar posao

Agencija za marketing i odnose s javnošću Dhar media već deset godina svojeg djelovanja promovira organizacijsku kulturu svrhe kroz dharmički menadžment – danas Brendfulness metodu.

Dobar posao

Razgovarali smo s Helenom Nađ, članicom Međunarodne mreže poslovnih žena, majkom, magistrom procesnog inženjerstva, fitoaromaterapeutkinjom i vrlo svestranom mladom ženom koja silom prilika nije...

Beauty report

Immortella prirodna kozmetika za ovo je proljeće pripremila novu kolekciju izvrsnih, prirodnih dezodoransa.

Advertisement