Što kada me žuljaju cipele?

Sjećate se Novih fosila i hita „Žuljaju me cipele, a ja moram ići na ples…“?

Obožavamo nositi kvalitetne, lijepe cipele… Još ako su visoke potpetice u igri, dobar izgled koji zrači samopouzdanjem je zagarantiran! Nažalost, svi znamo da takvoj obući nerijetko znamo imati i bolna stopala i žuljeve, osobito ako smo, baš kao što i pjesma kaže, odlučili cijelu noć provesti u njima.

Također, znamo kupiti obuću koja nam je već u startu tijesna, jer nam se eto sviđa i baš je zgodna za neku priliku ili je jednostavno preuska ili tvrda.

Dobre su vijesti da znamo rješenje za ovaj problem!

Naime, kako biste izbjegli žuljeve i bolne noge dovoljno je da rastegnete cipele prije prvog nošenja, a u tome će vam pomoći led!

Ovo je jednostavan, a efektan trik koji će raširiti cipele dovoljno da vas više ne žuljaju. Sve što vam je potrebno jesu dvije vrećice sa zip zatvaračem i voda! Napunite vrećice do polovice vodom, zatvorite ih i ugurajte u vrh cipele što dublje možete.

Cipele potom stavite u običnu vrećicu, pa u zamrzivač i sačekajte nekoliko sati da se voda zamrzne. Nakon toga izvadite cipele iz zamrzivača i ostavite da se led u cipelama otapa desetak minuta.
Poslije ovoga cipele bi trebale biti daleko udobnije za nošenje!

View this post on Instagram

Soft pink for a soft elegant look in #LesAutres! 💗

A post shared by Mass Shoes (@mass.shoes) on