Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
pelena
pelena

Predstavljamo

Što kažete na godinu dana bez kupovanja pelena?

Pampers je pripremio nagradnu igru koja će mamama (i tatama) olakšati život

Mnogim roditeljima (osobito novopečenima) problem predstavlja pitanje koliko puta u danu trebaju mijenjati pelenu bebici. Svaka beba je priča za sebe, pa tako i broj pelena varira ovisno o njoj samoj, mlijeku ili količini hrane koju jede, te njenom zdravlju i probavnom sistemu. Nema čarobne formule niti konverzijske tablice, pelene se mijenjaju prema potrebi!

Zato je Pampers je pripremio nagradnu igru koja će mamama (i tatama) olakšati život, skratiti vrijeme koje troše na izbor pelena te tako ostaviti više vremena za zabavu sa svojim djetetom.

Od 15.12. 2014. do 08.02.2015. pri jednoj kupnji bilo koja 2 paketa Pampersica u dm-u možete osvojiti jednu od 120 godišnjih zaliha pelena Pampers! Sve što je potrebno napraviti jest na blagajni preuzeti svoj jedinstveni kod za sudjelovanje u tjednom izvlačenju i poslati ga u poruci s osobnim podacima na broj 60060. Imena sretnih dobitnica/dobitnika bit će objavljena na interetskoj stranici dm-a .

Za više informacija posjetite Facebooku stranicu ili Twitter račun.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trudnoća

Najbolja od svega, brza dostava iznenadit će novu mamu i dostaviti poklon na kućnu adresu...

Obitelj

Jednokratne pelene ekološki su problem jer su obložene nerazgradivom plastikom i sadrže natrijev poliakrilat za upijanje tekućine.

Događanja

S dolaskom bebe, treba se opskrbiti s odgovarajućim pelenama, saznati kako promijeniti pelenu a da vas beba ne popiški ili pokaka, kako izbjeći pelenski...

Obitelj

Uz uživanje na plaži, dolazi i sunce, te opasnost od opekotina, kako za nas odrasle tako i za bebe i djecu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.