Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
detoksikacija
detoksikacija

Savjeti i preporuke

Što podrazumijeva potpuna detoksikacija organizma?

Osvojite prekrasnu i vrijednu nagradu… počastite sebe i dragu osobu danom iz snova

Siječanj je mjesec velikih odluka koje načešće počinju promjenom prehrambenih navika, željom da se izgubi višak tjelesne težine i pročisti organizam. Detoksikacija ili čišćenje organizma više je od zdrave prehrane, riječ je o mijenjanju navika i u konačnici sebe samog, što propagira selfness način života razvijen u Termama Olimia.

Ovaj novi trend života gostima pruža puno više od samog opuštanja i uživanja u saunama, bazenima i masažama. Selfness način života put je do samospoznaje i uspostavljanja ravnoteže na fizičkoj i duhovnoj razini, što u konačnici rezultira boljom kvalitetom života.

U Termama Olimia kombinira se pristup moderne i tradicionalne medicine. Liječnik nakon pažljivog pregleda i dijagnoze za svakog gosta priprema individualni terapijski i prehrambeni program koji ima za cijlj potaknuti samoliječenje pojedinca. Detox proces, uz odabranu hranu i napitke, kao i izuzetno učinkovitu Olimijsku termalnu vodu (koja se nudi za piće i kupanje i dokazano podupire prirodnu ravnotežu) kombinira se s pilinzima, oblozima, masažama, suhim CO2 kupeljima, saunom, ali i brojnim rekreativnim tehnikama opuštanja.

Za koga je dobra detoksikacija organizma?

Detoksikacija organizma najčešće je prakticirana među ženama u dobi od oko 40 godina. Žene vole uživati u limfnim drenažama, carbofit i anticelulitnim oblozima za tijelo, ali sve više takve vrste programa traže i muškarci koji se opuštaju u saunama, aktivni su u fitnessu, na bazenima ili biraju razne rekreativne aktivnosti u idiličnoj prirodi.

Terme Olimia osmislile su nekolicinu selfness paketa. Naučite prirodne zakone, kako se povezati s dnevnim ciklusom (dan, noć), kad i što jesti prema dnevnom ciklusu, kako se kretati i umiriti emocije, zadržati vitalnost tijela i duha u poodmakloj dobi.

[box style=”0″]

POKLANJAMO VAM DAN IZ SNOVA

Terme Olimia i She.hr jednoj čitateljici poklanjaju paket uživancije za dvoje. Poklon paket sadrži 2 ulaznice za cjelodnevno uživanje u Termama Olima koje su petu godinu zaredom proglašene najboljim wellnessom u Sloveniji.
Dobit ćete:
– ulaz u bazene Orhidelie
– ulaz u svijet sauna Orhidelie
– ulaz u bazene wellness centra Teramlije
– ulaz u najveći svijet sauna u wellness centru Termalija
– 2 masaže.

Želite li osvojiti ovu vrijednu nagradu, pošaljite sms-om ključnu riječ SHETERME i svoje podatke: ime, prezime i e-mail na 60252 (2,40kn/sms).

Svi osobni podaci prikupljeni ovim putem koristit će se isključivo u promotivne svrhe klijenta i portala She.hr. Osobni podaci neće biti korišteni niti proslijeđivani drugim pravnim osobama.

Vaše prijave primamo do 28. siječnja 2015. u 23:59 nakon čega ćemo unutar ovog članka objaviti imena dobitnika.

Dobitnica je Neda Pulig. Čestitamo!

Služba za korisnike: 042500871 ili na [email protected] radnim danom od 09-17 sati. Organizator usluge: Mape medijski servis d.o.o., Tomašićeva 12, 10 000 Zagreb, OIB: 26149556435
Operator usluge: Fin Agent d.o.o., Radnička 39, 10 000 Zagreb, OIB: 1609693397, tel. 01/2357000

[/box]

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Savjeti i preporuke

2024. je godina zdravog ritma koja obećava efikasnost i održivost stanja kako bismo bili spremni na sve.

Budi fit

Ubrzajte metabolizam i uklonite nadutost...

Savjeti stručnjaka

I dok su lani u fokusu bile nešto neobičnije varijante opuštanja i beauty rituala, čini se da će 2024. biti znatno ležernija i okrenuta...

Putovanja

Obnovljeni Falkensteiner Hotel & Spa Carinzia u austrijskom Nassfeldu, na sunčanom jugu Austrije, tradicionalno je izbor broj jedan mnogih ljubitelja skijanja i wellnessa, a...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.