Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Budi fit

Stražnjica za uzdahe

Stražnjica, najljepši adut!

Osjećate li se nelagodno dok vam partner promatra guzu, možda je vrijeme za oblikovanje stražnjice. Postoji nekoliko vježbi kako dovesti taj seksi stražnji dio tijela u formu. Najbitniji su čučnjevi.

U prvoj verziji raširite noge te se spuštate 15 do 20 puta, a drugi način su također čučnjevi dok su noge lagano raskoračene u širini ramena. Također je potrebno ponavljati čučnjeve od 15 do 20 puta.

Upornim vježbanjem vaša stražnjica poprimit će u žena toliko željeni oblik jabuke.

Sljedeća vježba za savršenu stražnjicu je statički i dinamički iskorak. Statički je kada jednom nogom iskoračite naprijed tako da su natkoljenica i potkoljenica pod kutem od 90 stupnjeva, te spuštanje ponovite 15 puta. Dinamički je sličan, osim što vježbu ponavljate naizmjence s jednom i drugom nogom.

Put pod noge, trošite kalorije!

Za uspješne rezultate ove vježbe je potrebno izvoditi barem dva puta tjedno, tri do četiri mjeseca. Osim vježbanja važno je i pripaziti i na prehranu. Reducirajte unos ugljikohidrata i masnoća jer se kalorije moraju trošiti.

Mišić stražnjice osobito je aktivan dok brzo hodamo, penjemo se ili trčimo. Međutim, ne koristimo ga onoliko koliko bismo to trebali. Otiđite u prirodu i hodajte po uzbrdicama. Tako ćete više koristiti svoje mišiće. Ako kod kuće imate pomičnu traku ili ako odlazite u teretanu, namjestite traku tako kao da polagano trčite uzbrdicom.

Rolanje je također preporučljivo. Rezultati će biti odlični ako se nagnete prema naprijed tako da je koncentracija na kvadricepsu i stražnjoj loži.

Ako stanujete u zgradi, umjesto sprave u teretani, možete koristiti stube. Besplatno je i možete to raditi kad god poželite! Hodanjem stubama učvrstit ćete stražnjicu i oblikovati svoje noge. Na stubu se oslonite cijelim stopalom i kad zakoračite na drugu stubu, stisnite mišiće stražnjice.

I ne zamarajte se susjedima!

Ne propustite

Budi fit

Bila ona malena, plosnata, spuštena ili mlohava postoji vježba koja će vašu pozadinu napraviti predmetom požude.

Duh i tijelo

Sjedite više od pola dana, i na poslu i doma. Nemate vremena za rekreaciju pa vaš organizam zbog toga pati: tromi ste, blijedi i...

Budi fit

Zamislite i hodanjem gubite kilograme! Umjesto kave, prijateljicu pod ruku i đir po gradu!

Budi fit

Osobe koje svaki dan prakticiraju žustro hodanje u trajanju od barem 30 minuta imaju manji indeks tjelesne mase - i uži struk.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.