Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Predstavljamo

Street art umjetnici Oko i Pimp my Pump za ZX Flux

Adidas Originals oživio popularan model iz devedesetih

Adidas Originals predstavlja novu generaciju tenisica – ZX Flux. Novim modelom, adidas ide korak dalje i skida gornji dio, “oklop” ZX tenisica kako bi pokazao njihovu srž – njihov DNK. Potaknuti bogatim nasljeđem svojeg prethodnika, modela ZX 8000, futurističke siluete koja se usudila biti drukčija, nove ZX Flux tenisice nude nenametljivi stil, spreman za djelovanje – zid koji samo čeka da se oslika.

ZX Flux tenisice jarkim i hrabrim bojama kao što su zelena, narančasta, crna i siva stupaju na scenu ustrajni u oživljavanju ulica diljem svijeta. Na domaćem terenu ZX Flux tenisica i filozofija povezala je street art umjetnike Oko i Pimp my Pump ekipu. Ovi talentirani originalci svojim radovima “oživljavaju” ulice grada i tako komuniciraju svoje ideje iz kojih proizlazi njihov DNK, a to su kreativnost, umjetnički rad kojeg ostavljaju iza sebe i naposljetku originalnost.

M22508_M19841_M22509 M19840

Kada su 1989. godine tek lansirane, tenisice ZX 8000 su bile mnogo više od samo novih tenisica. Unutar ZX obitelji, predstavljale su korak naprijed koji je osvojio srca predanih sportaša i ljubitelja ulične mode diljem svijeta. Ključne tehnologije ovog modela bile su Soft Cell tehnologija u peti i revolucionaran Torsion sustav koji omogućava slobodno i prirodno kretanje noge. Nakon 25 godina, tenisice ZX Flux dokaz su stilski osviještene kreativnosti i neumoljive strasti.

adidas PMP_OKO Block Partyadidas ZX Flux ambasadori

Oko je likovna street umjetnica koja je do sada postavljala brojne instalacije na ulicama, koristeći razne grafičke tehnike i održala izložbe u Hrvatskoj, Velikoj Britaniji, Francuskoj, Japanu, Italiji, Sloveniji i BiH. 2011. godine nominirana je za europsku nagradu u urbanoj umjetnosti ARTAQ. Nagrađena je s Igorom Rufom na 31. Salonu mladih, a nedavno je svoj rad izložila u znamenitom londonskom muzeju Victoria&Albert.

Pimp my Pump
Peteročlana ekipa street art umjetnika sa zagrebačke Trešnjevke posvećena je oživljavanju kvartova oslikavanjem čeličnih vodenih pumpi, zidova i onog što ih inspirira. Zahvaljujući njima zagrebački kvartovi dobivaju “novi život”. Njihovim radovima pumpe, koje još nazivaju i “železni Franceki”, poprimaju novo lice, a inspirirani su crtićima i raznim likovima kojih se sjećaju iz djetinjstva.

adidas Pimp my Pump 2Preporučena maloprodajna cijena adidas Originals ZX Flux modela iznosi: 679 kn.

Model ZX Flux možete pronaći ekskluzivno u adidas shopovima u Ilici, Arena Centru te u Zadru, a već od jeseni i u ostalim adidas shopovima.

Za više informacija posjetite www.adidasoriginals.com i facebook.com/originals.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Fashion report

Jenna Ortega je definitivno nova modna ikona i nova heroina generacije Z.

Fashion report

Koristeći rezultate istraživanja, adidas je odlučio obogatiti svoju trenutnu ponudu i stvorio niz sportskih grudnjaka koji pritom osiguravaju udobnost sportašicama.

Događanja

U organizaciji umjetničkog kolektiva Udruge Preuredi moju pumpu i Turističke zajednice grada Zagreba, ovih je dana završen drugi ciklus oslikavanja projekta Ulični triptih.

Fashion report

Nova generacija tenisica adidasov je temelj na putu da stane na kraj gomilanju plastičnog otpada.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.