Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Savjeti i preporuke

Stres – glavni uzrok nepravilnosti kože

Osvoji Effaclar koji se bori protiv problematične kože

Iako masna koža sklona nepravilnostima najčešće pogađa maloljetnike, sve je više i odraslih s problematičnom kožom. Danas se stres smatra ključnim uzrokom nastanka nepravilnosti, bez obzira na dob ili spol osobe.

Effaclar gel za čišćenje i Effaclar Duo u potpunosti se bore protiv problematične kože uklanjajući jače izražene nepravilnosti i odčepljujući pore. Četiri aktivna sastojka i termalna voda La Roche-Posay djeluju na najznačajnije znakove nepravilnosti te vraćaju koži ravnotežu, bolju kvalitetu i zdraviji izgled. La Roche-Posay vam uz kupnju pjenušavog gela za čišćenje od 200 ml ekskluzivno poklanja manje pakiranje gela u 50 ml formatu.Masna koža sklona nepravilnostima najčešće pogađa maloljetnike. Više od 76% mladih pati od nepravilnosti između 11. i 18. godine i jedan od tri adolescenata zatraži savjet dermatologa zbog problematične kože. No, među pacijentima je i sve više odraslih. Prema podacima epidemioloških istraživanja među dermatološkim pacijentima čak je 53% odraslih iznad 18 godina od čega je 76% žena.

Nepravilnosti u odraslih relativno su nedavno postale predmetom istraživanja, što objašnjava nedovoljno poznavanje njihova uzroka. Iako hormonalni ciklusi utječu na pogoršanje stanja nepravilnosti u predmenstrualnoj fazi, dermatolozi smatraju kako drugi faktori imaju potencijalno jači utjecaj na njihovu prisutnost u odrasloj dobi: pušenje, uzimanje određenih lijekova i upotreba komedogene ili neprikladne kozmetike.Ipak, danas se stres smatra odlučujućim faktorom kada je u pitanju nastanak nepravilnosti, i to bez obzira na dob ili spol. Vlastitim znanjem o psihologiji kože, Laboratoriji La Roche-Posay razvili su profesionalnu liniju Effaclar koja omoguće dermatološko rješenje prilagođeno svakom profilu masne kože.

OSVOJI EFFACLAR!

La Roche-Posay vam poklanja 3 Effaclar gela i 2 Effaclar duo proizvoda.

Ukoliko želite jedan od tih proizvoda, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom EFFACLAR te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Koliki postotak odraslih žena pati od problematične kože?

Vaše prijave primamo do 11. ožujka 2013., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.

Dobitnice Effaclar gela su: Irena Pavlović, Kristina Kolarić i Paula Verli.
Dobitnice Effaclar duo proizvoda: Monika Mamić i Lavinija Stipetić.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Beauty report

Kreme sa zaštitnim faktorom trebale bi se koristiti svakodnevno, a ne samo onda kada pomislimo na plažu

Darivanje

Ljekovita i kozmetička svojstva Althea officinalis pretočena u čarobnu liniju L'Erbolario Altea.

Savjeti stručnjaka

Madeži su dobroćudne promjene na koži, a mogu biti u boji kože, smeđi, pigmentirani, plavi, u razini kože ili iznad, na peteljci, s ili...

Darivanje

Održavanje dnevne beauty rutine uz NIVEA Rose Touch liniju za njegu kože pravi je užitak.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.