Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Budi fit

Super je biti žena

U susret Danu žena Kolektiva vam poklanja vrijedne darove.

Dan žena obilježava se svake godine 8. ožujka. Nastao je početkom 20. stoljeća, a 1975. Ujedinjeni narodi ustanovili su Međunarodni dan žena kako bi podsjećao na sva postignuća ženskog pokreta i žena tijekom povijesti. U mnogim zemljama svijeta i danas mnoge žene nemaju slobodu odlučivanja o vlastitom životu, stoga svaka žena može biti zahvalna ženama iz povijesti koje su se borile za ostvarenje ženskih prava.

Ujedinjeni narodi objavili su da žene sačinjavaju više od polovice ljudske populacije, odrađuju gotovo dvije trećine radnog vremena populacije, dobiju jednu desetinu svjetskog prihoda i posjeduju manje od jedne stotine svjetskog vlasništva. Nasreću, ova slika se mijenja jer svakog dana više žena sudjeluje u globalnoj jednakosti i nastoji osigurati promjene kako bi njihova djeca živjela u boljem svijetu.Iako bismo cijele godine trebale biti sretne što smo žene, ovaj dan podsjeća nas na razloge zbog kojih je lijepo biti žena. Žene rađaju i odgajaju djecu, na čelu su svjetskih kompanija, održavaju kućanstvo, otvoreno pokazuju svoje osjećaje, a sve to mogu u visokim potpeticama.

Svaka žena koja ima bliske prijateljice svjesna je neprocjenjive vrijednosti ženskog prijateljstva i potpore koju ono daje. Izražavanjem vlastite zahvalnosti što smo žene možemo obilježiti ovaj Dan žena. Postoji bezbroj razloga zašto je super biti žena, a mi navodimo nekoliko najzanimljivijih.

KOLEKTIVA DARUJE ŽENE

Povodom Međunarodnog dana žena Kolektiva Web za vas je pripremila 3 odlične nagrade:

1. Dva noćenja za dvoje u Ogulinu u blizini Plitvičkih jezera i Bjelolasice*
* Nagrada se mora iskoristiti u periodu od 23. do 25. ožujka 2012. Više o nagradi saznajte OVDJE.

2. Voucher na sve usluge frizerskog salona Oups u vrijednosti od 210 kn*
* Rok iskoristivosti: 2 mjeseca. Više o nagradi saznajte OVDJE.

3. Brazilska depilacija prirodnim voskom u kozmetičkom studiju Relax + 50% popusta na vakuum tretmane i anticelulitne masaže*
* Rok iskoristivosti: 2 mjeseca. Više o nagradi saznajte OVDJE.

Žene imaju veći i bolji izbor odjeće i obuće. Jeste li primijetile kako je većina trgovina namijenjena ženama, a muškarci imaju svoj odjel u kutu? Žene mogu birati među različitim izborom odjeće, cipela i šminke i svaki dan drugačije izgledati. Također, mogu se oblačiti u odjeću svog dečka i neće izgledati glupo. Žensko donje rublje je ljepše od muškog, a pruža osjećaj senzualnosti i seksipila.Žene ne moraju imati razlog da bi bile nervozne i ljute. Muškarcima je PMS potpuna misterija, pa izlike možete iskoristiti svom šefu, koji ne želi slušati podrobnije objašnjenje o vašim ginekološkim problemima, slično kao što se ste u srednjoj školi izvlačile sa sata tjelesnog kod muškog profesora.

Žene imaju grudi. Koju god veličinu i oblik imale ženske grudi, one su najženstveniji dio tijela.

Žene mogu roditi dijete. U sebi nose novi život, a i same proizvode hranu kojom hrane svoje dijete. Budući da su osjećajnije i imaju majčinski instinkt, žene su bolji roditelji, a i djeca su više vezana za njih.Mogu zagrliti svoju prijateljicu bez da netko drugi ili one same pomisle da su gej.

Niske žene su seksi i zovu ih džepnim Venerama, a niskim muškarcima jednostavno nema pomoći. Osim toga, žene mogu nositi cipele visokih potpetica.Žena ne mora razmišljati je li njezin partner odglumio orgazam. Može doživjeti višestruke orgazme, a kada kupuje vibrator, ona je samopouzdana i cool. Muškarac koji kupuje lutku na napuhavanje je jednostavno jadan.

Bez obzira što se za muškarce kaže da su jači spol, žene su mentalno jače, a fizičku bol podnose bolje od muškaraca. I ne zaboravimo, žene žive dulje od muškaraca.

KAKO DO NAGRADA?

Pogotovo na ovaj dan kada cijeli svijet slavi ženski rod, želimo senzibilizirati svijest o tome koliko ste divne, jake, sretne i lijepe i želimo da budete ponosne!

Odgovorite nam u obliku komentara na ovaj članak Zašto je super biti žena? a 3 najbolja odgovora (prema odabiru mješovitog žirija Kolektiva-She.hr) osvojiti će predstavljene nagradama.

Razloga je stvarno puno, a nas zanima što vi mislite 🙂

NAPOMENA: U nagradnom natječaju mogu sudjelovati samo registrirane korisnice She.hr-a i Kolektive. Prije nego što odaberemo dobitnice provjeriti ćemo da li ispunjavate ova dva uvjeta. Čitamo samo komentare registriranih čitateljica (gost komentare ne uzimamo u obzir!)

Vaše prijave primamo do 8. ožujka 2012., 12h, nakon čega ćemo objaviti imena dobitnica.

Prvu nagradu osvojila je Vlasta Pavičić, drugu Tanja Pavlović Dubravec a treću Domenika Gugić. Čestitamo svim dobitnicama a obavijest o preuzimanju nagrade šaljemo na mail!


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Darivanje

Prava poslastica za ljubitelje fantastičnih bića, čudesnih želja i snažnih čarobnjaka!

Zanimljivosti

Prvi grad za djecu, MiniPolis, rezultat je intenzivne suradnje s dječjim psiholozima i odgajateljima, a grad je potpuno siguran i prilagođen dječjem uzrastu.

Duh i tijelo

Perovići su užurbanost i buku grada zamijenili životom u prirodi i uživaju u svakom trenu. I znate što – voljeli bismo biti na njihovom...

Savjeti stručnjaka

Omega-3 masne kiseline su važne za razvoj djeteta i mnogi se slažu da ih je sigurno koristiti.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.