Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
vitamini i minerali
vitamini i minerali

Predstavljamo

Sve što ste htjeli znati o Vitaminu C i Magneziju

Ključni vitamin i mineral koji tijelo pripremaju za veće napore i doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti su – MAGNEZIJ i VITAMIN C.

Po dolasku ljepšeg vremena naše tijelo se budi iz zimskog sna. Željno je tjelesne aktivnosti i boravka na otvorenom. Radilo se to o slobodnom vremenu poput sportskih aktivnosti, šetnji i planinarenja ili obaveza oko dvorišta kuće, vrta vikendice ili ostalih radova – naše tijelo se mora pripremiti i prilagoditi na promjene. Ključni vitamin i mineral koji tijelo pripremaju za veće napore i doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti su – MAGNEZIJ i VITAMIN C.

Body farm tvrtka specijalizirana za uvoz, kreiranje novih dodataka prehrani na tržištu, maloprodaju i veleprodaju istih 29. ožujka od 18-19 sati održat će u Algoritmu MK Megastore, Bogovićeva 7 informativno i savjetodavno predavanje o najčešćim pitanjima vezano uz upotrebu i potrebu tijela za Magnezijem i Vitaminom C, objasniti zašto su antioksidansi temelj zdravlja ali i predstaviti svoje proizvode Magnezijev klorid i Vitamin C – Natrijev askorbat u prahu/kapsulama, kao oblike koji se najbržće apsorbiraju u organizmu.

algoritam1

Također svi posjetitelji moći će dobiti odgovore na svoja pitanja od stručnog farmaceuta kao i popuste na proizvode.

Saznajte novosti i informacije, degustirajte proizvode, dočekajte odgovore na svoja pitanja i preuzmite kupone s popustom i dočekajte proljeće spremni!

Više

Duh i tijelo

Magnezij je jedan od najvažnijih minerala u našem organizmu i četvrti je po zastupljenosti

Beauty report

Vitamin C je esencijalni sastojak mlade kože, ali pošto ga naše tijelo ne proizvodi, on se apsorbira iz vanjskih izvora, kao što su hrana...

Savjeti stručnjaka

Mahunarke pripadaju velikoj obitelji povrtnica koja broji gotovo 20 tisuća vrsta, a karakteristične su po sjemenkama smještenima u dvije polovice zelenog ovitka.

Beauty report

Utjecaj Vitamina C na kožu je zaista višestruk!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.