Sve što ste htjeli znati o Vitaminu C i Magneziju

vitamini i minerali

Po dolasku ljepšeg vremena naše tijelo se budi iz zimskog sna. Željno je tjelesne aktivnosti i boravka na otvorenom. Radilo se to o slobodnom vremenu poput sportskih aktivnosti, šetnji i planinarenja ili obaveza oko dvorišta kuće, vrta vikendice ili ostalih radova – naše tijelo se mora pripremiti i prilagoditi na promjene. Ključni vitamin i mineral koji tijelo pripremaju za veće napore i doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti su – MAGNEZIJ i VITAMIN C.

Body farm tvrtka specijalizirana za uvoz, kreiranje novih dodataka prehrani na tržištu, maloprodaju i veleprodaju istih 29. ožujka od 18-19 sati održat će u Algoritmu MK Megastore, Bogovićeva 7 informativno i savjetodavno predavanje o najčešćim pitanjima vezano uz upotrebu i potrebu tijela za Magnezijem i Vitaminom C, objasniti zašto su antioksidansi temelj zdravlja ali i predstaviti svoje proizvode Magnezijev klorid i Vitamin C – Natrijev askorbat u prahu/kapsulama, kao oblike koji se najbržće apsorbiraju u organizmu.

algoritam1

Također svi posjetitelji moći će dobiti odgovore na svoja pitanja od stručnog farmaceuta kao i popuste na proizvode.

Saznajte novosti i informacije, degustirajte proizvode, dočekajte odgovore na svoja pitanja i preuzmite kupone s popustom i dočekajte proljeće spremni!