Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

She Book Club

Sve što trebate znati o esencijalnim uljima

Zrinka Jezdić poziva vas na promociju drugog dijela knjige „Arhetipovi esencijalnih ulja“, koju će predstaviti 4. studenoga 2022. u 19 sati na lokaciji Ilica 11 (1. kat), Makronova.

Nakon što je 2019. knjigom „Arhetipovi esencijalnih ulja“ donijela novitet u pristupu i korištenju esencijalnih ulja kroz integrativnu aromaterapiju, Zrinka Jezdić u novoj knjizi „Arhetipovi esencijalnih ulja II” daje vodič za konstelacijski rad s arhetipovima esencijalnih ulja.

Knjiga donosi nove metode primjene punog potencijala esencijalnih ulja, vješto kombinirajući spoznaje i iskustvo fenomenoloških terapija, neuroznanosti i energetskog potencijala (frekvencija) pa prvi put esencijalna ulja kroz integrativnu aromaterapiju postaju ozbiljan dio kvantne medicine. Sinergija i integracija znanosti, iskustva i duhovnosti predstavljene su na jednostavan i fascinantan način koji uvelike može unaprijediti čovjeka kao duhovno biće i duboko ga usidriti u prirodi i božanskim zakonima.

Kroz opis čak 22 arhetipa rijetkih i mističnih ulja, koja su već tisućljećima dio ljudskog života i tihi pratioci na duhovnom putu, Zrinka daje uvid u njihovu veliku terapeutsku vrijednost u kliničkoj i praktičnoj primjeni. Djelovanjem tih esencijalnih ulja (npr. slatki pelin, nard, copaiba, opoponax, ljubičica itd.) iznenađeni su i znanstvenici pa ih smatraju novim prirodnim izvorima spojeva koji će sigurno utjecati na očuvanje zdravlja i snažnu podršku u liječenju brojnih tegoba.

Velik interes za knjigu pokazao je Zrinki da se kroz godine edukacija o primjeni aromaterapije i esencijalnih ulja veliki broj ljudi senzibilizirao i otvorio prema punom potencijalu samih esencijalnih ulja. Time su se otvorile brojne mogućnosti razvoja same aromaterapeutske profesije kroz istraživanje i razvoj primjene esencijalnih ulja i prostor za osobni razvoj.

Zrinka vas stoga poziva da nam se pridružite na promociji knjige Arhetipovi esencijalnih ulja, drugi dio: Vodič za konstelacijski rad s arhetipovima esencijalnih ulja“ koja će se održati  4. studenoga 2022. u 19 sati na lokaciji Ilica 11 (1. kat), Makronova.

Više

Dobar posao

Agencija za marketing i odnose s javnošću Dhar media već deset godina svojeg djelovanja promovira organizacijsku kulturu svrhe kroz dharmički menadžment – danas Brendfulness metodu.

Događanja

Zrinka vas poziva da pronađete odgovore na sva pitanja te nam se pridružite na predstavljanju knjige „Arhetipovi esencijalnih ulja“ koje će se održati u srijedu, 11....

Savjeti i preporuke

Lagana detoksikacija je prihvatljiva i nježna metoda podizanja kondicije, tonusa tijela i smanjenja celulita.

Top menadžerica

Nakon što je stekla certifikat u inozemstvu Zrinka Jezdić je otvorila učilište, objavila knjige "Priručnik za primjenu aromaterapije", "Kućna ljekarna" i pokrenula glasilo Aromaterapeut.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.