Sve što vam je potrebno za postojanu frizuru

U ženskoj je prirodi stalna želja za isprobavanjem novih stilova frizura. Cool punđa za ured, glamurozna frizura za noćni party ili romantična punđa za prvi spoj – toliko je mogućih stylinga za kosu između kojih možete birati ovisno o životnom stilu ili raspoloženju. No, učestalo i agresivno stiliziranje može učiniti kosu grubom, neukrotivom i beživotnom. Izbor učinkovitih proizvoda za oblikovanje frizure važan je korak u čuvanju kose od štetnih utjecaja i njenoj optimalnoj njezi.

NIVEA predstavlja novu MEGA STRONG styling kolekciju koja pruža dugotrajno, iznimno jako učvršćivanje i njegu, a da kosa pritom nije ljepljiva i teška. Kolekciju čine Mega Strong Styling pjena i Mega Strong Styling sprej za kosu uz koje će vaša frizura biti vrlo čvrsta, uz ugodan osjećaj prekrasne kose. Jedinstvena formula nove NIVEA MEGA STRONG styling kolekcije nudi savršeno uravnoteženu kombinaciju sastojaka za učvršćivanje kose i esencijalnih vitamina za njegu koji daju kosi optimalan oblik. Posebno velika količina polimera pruža dugotrajnu čvrstoću i volumen, a da kosa pritom nije ljepljiva i teška. Učinkovit keratinski zaštitni sustav štiti kosu od oštećenja. Provitamin pantenol njeguje i štiti kosu od isušivanja, a učinkoviti UV filteri pomažu u zaštiti od sunca.

163 Nivea Hair  28453

NIVEA Mega Strong Styling pjena za kosu

NIVEA Mega Strong styling pjena prvi je korak do savršene frizure. Posebno velika količina polimera pruža vrlo jako učvršćivanje i dodatni volumen koji će potrajati cijeli dan, a da kosa pritom nije ljepljiva ili teška. Posebna zaštita od topline štiti kosu od isušivanja i oštećenja nastalih sušenjem kose sušilom. Posebna formula aktivira se toplinom i potiče apsorpciju vitamina.

NIVEA Mega Strong Styling sprej za kosu

NIVEA Mega Strong styling sprej jamči savršeno dotjeranu frizuru i postojanost tijekom cijelog dana s izuzetno jakim efektom učvršćivanja. Posebna mlaznica raspršuje sitne kapljice pjene i maglicu na kosu za fleksibilnu i dugotrajnu frizuru. Precizna ravnoteža izrazito jakih učvršćujućih polimera i vitamina ne ostavlja osjećaj ljepljivosti u kosi te olakšava njezino raščešljavanje. Formula s pantenolom i keratinom štiti kosu od isušivanja i oštećenja dok učinkoviti UV filteri štite od mogućih oštećenja od sunca.

OSVOJITE NAGRADU

Nivea vam poklanja 1 poklon paket.

Ukoliko želite osvojiti ovu nagradu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom NIVEA te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

 Koji Nivea proizvodi čine Mega Strong kolekciju?

Vaše prijave primamo do 30. srpnja 2014., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.

Dobitnica je Silvana Mrazović. Čestitamo!

Više o NIVEA proizvodima saznajte na www.nivea.hr

Facebook – www.facebook.com/NIVEAHrvatska