Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Budi fit

Sve za nju

Magazin Sensa donira 1 kunu svakog prodanog primjerka udruzi za pomoć oboljelima od raka.

Za svoj 3. rođendan, magazin za sretniji život Sensa, priključio se borbi protiv raka dojke tako što će donirati 1 kunu od svakog prodanog primjerka i 1000 kuna od svakog oglasa udruzi za psihološku pomoć oboljelima i njihovim obiteljima Sve za nju.

Suradnja udruge Sve za nju i magazina Sensa traje već godinu dana, a ovaj je mjesec dobila posebni humanitarni predznak. Uz veći format i na više stranica magazin donosi specijal Ružičasta vrpca koji slavi život i snagu žena oboljelih od raka dojke i nudi savjete i informacije o prevenciji ove zloćudne bolesti. Saznajte i priče žena članica udruge godinu dana nakon prve reportaže objavljene o njima, što se promijenilo i koju nam poruku šalju.Osim velikog specijala, uz već stalne rubrike iz područja zdravlja, emocija, psihologije, ljepote i duhovnosti, novi broj još donosi članke na temu opraštanja, života bez oklijevanja, te novu rubriku najpoznatije hrvatske vrtlarice Kornelije Benyovsky Šoštarić.

Nova Sensa nalazi se na svim kioscima već od 4. listopada! Budite i vi dio ove lijepe humanitarne akcije i kupnjom magazina uključite se aktivno u mjesec borbe protiv ove zloćudne bolesti.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Savjeti stručnjaka

Značajan napredak pada smrtnosti od raka dojke dijelom je rezultat Nacionalnog programa za rano otkrivanje raka dojke ali i sve bolje dijagnostike i liječenja.

Zdravstveni karton

Znate li da je rak dojke izlječiv u 91% slučajeva ako se otkrije na vrijeme?

Fashion report

Simona Augustić je osnivačica startup brenda ARYA Intimates.

Istaknuto

 Rak dojke jedan je od najčešće dijagnosticiranih malignih tumora kod žena, kao i vodeći uzrok prijevremene smrti među ženama u Hrvatskoj.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.