Sveta mjesta svijeta

Od prethistorijskih vremena sveta su mjesta širom svijeta tajnovito privlačila generaciju za generacijom. Stare legende i pisani tragovi pripovijedaju nam o izvanrednim događajima koji su se zbili na takvim lokacijama, a neka mjesta kao da imaju moć izliječiti tijelo, prosvijetliti um, povećati kreativnost, razviti psihičke sposobnosti ili probuditi dušu. Ta duhovna mjesta oduvijek su najcjenjenija i najposjećenija odredišta na planetu. Što je ključ njihove tajne i kako objasniti njihovu moć?

Knjiga "Sveta mjesta svijeta", autorice Rebecce Hind  vodi vas na globalno hodočašće istražujući 60 najmoćnijih i najveličanstvenijih mjesta na Zemlji. Neka od njih povezuju se s velikim religijama ili mitološkim događajima, a neka imaju nebesko ili planetarno značenje; neka su prirodne rijeke, planine ili špilje; a neke su pak spomenici, vjerska središta ili prostori za ceremonije. Sve su to mjesta mira i snage, pobožnosti i obreda; mjesta su to koja nam govore o božanskom i nepoznatom te koja nam omogućuju da se radujemo velikoj tajni svoje povezanosti sa svijetom i svog mjesta na njemu.

OSVOJI KNJIGU

Profil Megastore i She.hr vam poklanjaju dva primjerka knjige "Sveta mjesta svijeta".

Ako želite sudjelovati i osvojiti ovu vrijednu knjigu, okušajte sreću i pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom SVETAMJESTA i navedete sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u i broj mobitela, i knjiga možda postane vaša!.

Tko je autorica knjige "Sveta mjesta svijeta"?

Vaše prijave primamo do 26. siječnja 2011., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika. Sretno!
Vaš She.hr
Dragi naši,
dobitnice knjige "Sveta mjesta svijeta" su: Vlatka Račić i Danijela Dimovski. Čestitamo!
Informaciju o preuzimanju primiti će na mail.
Vaš She.hr