Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

She Book Club

T.M. Logan: Vjeruj mi

Zašto bi majka prepustila svoje dijete neznanki?

Ellen je samo htjela pomoći neznanki. Tako je sve počelo: pružila je nekoliko minuta predaha uzrujanoj mladoj majci koja je u vlaku sjedila nasuprot njoj. Nekoliko je minuta pridržala bebu dok je majka obavljala hitan poziv. Dijete u naručju donijelo je Elleninu srcu žudnju za onim što nikad neće moći imati.

Prošlo je pet minuta. Deset.

Vlak se zaustavio na postaji, a Ellen zatečeno promatra kako se majka užurbano udaljava peronom. Ellen se sprema podići uzbunu kad u bebinoj torbi pronađe poruku – tri očajničke rečenice žurno napisane na listu papira:

Molim te, čuvaj Miju.

Ne vjeruj policiji.

Ne vjeruj nikome.

Zašto bi majka prepustila svoje dijete neznanki? Ellen će otkriti da bi beba u njezinu naručju mogla biti ključ užasna zločina. A pokušaj da postupi ispravno mogao bi je stajati svega…

T. M. Logan rođen je u Berkshireu 1975. godine. Nakon svršetka studija povijesti na Sveučilištu u Londonu (Westfield College) upisuje postdiplomski studij na Sveučilištu u Cardiffu. Piše za engleski dnevni list Daily Mail, a od 2017. bavi se isključivo spisateljskim radom. Knjige su mu prevedene u više od 20 zemalja diljem svijeta, a na hrvatskom jeziku objavljeni su mu romani Laži, 29 sekundi, Odmor i Ulov. Živi u Nottinghamshireu.


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #shehr
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Preporučite prijateljima… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 14. travnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Irena Hajtok

Više

Darivanje

Ovih se dana u hrvatskim knjižarama pojavila prekrasno ilustrirana knjiga Sunce, more i zvijezde hvaljene ilustratorice Iulije Bochis.

Darivanje

Izgubljena sestra dirljiva je i složena, prekrasno ispričana priča, a Dinah Jefferies još se jednom magičnim destinacijama uvlači pod kožu.

Darivanje

Vodič za dame: kako uloviti bogatog muža – prvijenac engleske spisateljice Sophie Irwin koji se prevodi na više od 25 jezika.

She Book Club

Abi Daré nigerijska je spisateljica koja živi i radi u Essexu u Engleskoj.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.