Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Duh i tijelo

Tajlandska joga masaža

Tijelo postaje gipkije, a bolovi se smanjuju ili nestaju.


Tradicionalna jogijska tajlandska masaža iscjeljujuća je vještina s poviješću dužom od dvije tisuće godina. Ukorijenjena u indijskoj ayurvedi, a temelji se na uravnoteženju sustava energetskih linija. Prateći ih u meditativnom stanju, terapeut ritmičnom masažom, akupresurom, pasivnim asanama i blagim uvijanjima kralježnice potiče i uravnotežuje protok energije.

Uz energetske, prisutni su i očiti učinci jogijske masaže – tijelo postaje gipkije, a bolovi u zglobovima i leđima ili bolovi kod išijalgije smanjuju se ili nestaju. Masaža djeluje detoksikacijski, a ubrzana cirkulacija limfe jača otpornost organizma. Razne torzije i kompresije istiskuju zaostalu krv iz unutarnjih organa i zamjenjuju je svježom. Živčani sustav postaje uravnoteženiji, stoga ova masaža ima izuzetno opuštajući i revitalizirajući učinak.

Ako redovito vježbate jogu, jogijsku bismo vam masažu preporučili barem četiri puta godišnje. Zanimljivo je na drugačiji način doživjeti svoje tijelo i disanje, a vrlo vjerojatno primijetit ćete i razliku u vježbanju.

Ukoliko i sami želite postati terapeut, u Sangha Yoga studiju će se u siječnju održati tečaj Thai Yoga masaže kroz 3 intenzivna vikenda, pod vodstvom Davora Habera, jednog od najvećih hrvatskih stručnjaka u tom polju.

Više informacija možete dobiti na besplatnom predavanju 22. siječnja 2010. u 20:30.

www.sanghayoga.hr


www.gaia-yoga.com

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Duh i tijelo

Joga je sjajan način za opuštanje kada smo pod stresom, odlična je za istezanje i jačanje tijela i fokusiranje uma.

Beauty report

Fantastične novosti iz svijeta kozmetike – na hrvatsko tržište stiže brend koji izlazi iz laboratorija poznate nam Skintegre!

Duh i tijelo

Nije prirodno i nije normalno da roditelj izgubi dijete. To je Kategorija bez naziva… Najgora stvar što čovjek može doživjeti.

Zdravstveni karton

Šećerna bolest predstavlja mnoge izazove i zahtijeva prilagodbu i transformiranje zdravstvenih sustava kako bi odgovorili na rastuće prijetnje osobnoj, društvenoj i ekonomskoj dobrobiti.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.