Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Knjige i glazba

Talijanska kuharica

Osvojite knjigu recepata koja promovira prehranu najvitkijeg naroda u Europi.

Temeljena na talijanskoj prehrani, ova kuharica, u izdanju Mozaik knjige, autora Gino d`Acampo, drugačija je od svih ostalih kuharica. U njoj nećete pronaći popis hrane koju trebate izbjegavati, niti ćete morati krenuti u potragu za nekim čudnim divnim sastojcima za koje nikada niste čuli, a koji su vam potrebni kada pazite na unos kalorija.

Umjesto toga, pronaći ćete stranice pune poznatih, svježih, ukusnih namirnica koje su uobičajene u tradicionalnoj talijanskoj kuhinji.Možda vam se i neće učiniti najlogičnijim da jedete poput Talijana dok želite smršavjeti ili zdravije jesti. Na kraju krajeva, talijanska jela dolaze u velikim porcijama i puna su kalorija i masnoća, nije li tako?

Zapravo, i nije! Mnogi od nas misle da se talijanska kuhinja sastoji od teških pizza punih mesa i sira, umaka za tjesteninu punih vrhnja, velikih tanjura masnoga mesa i zdjelica punih tiramisua. Međutim, to uopće nije točno, u tradicionalnim talijanskim domovima i konobama poslužuju se svježe namirnice u malim porcijama.Povrće je bitan dio svakoga obroka, češnjak i začinsko bilje daju okus hrani, vino i voda su na stolu, a za desert se jede voće. Talijanska je prehrana zapravo izrazito zdrava, i može nam pomoći da budemo zdravi, te da smršavimo. I da se ponovo ne udebljamo.

Talijani su živi dokaz da to funkcionira; oni su jedan od najvitkijih europskih naroda. Talijani su i dugovječniji, te postoji manja vjerojatnost da će umrijeti od raka ili bolesti srca i krvožilnog sustava. Što je još znakovitije, oni to uspijevaju postići bez stalnih odlazaka na dijetu. No, možda najbolja vijest jest činjenica da Talijani uživaju u vitkim tijelima i zdravlju, ne odričući se uživanja u ukusnoj hrani koju žele jesti.

OSVOJI KNJIGU

Mozaik knjiga  i She.hr poklanjaju vam knjigu Talijanska kuharica.

Ako želite sudjelovati i osvojiti ovu knjigu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom KUHARICA te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Kako se zove autor knjige koju poklanjamo?

Vaše prijave primamo do 6. rujna 2011., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika. Sretno!
Vaš She.hr

Dobitnica knjige je Andreja Špoljarec. Sve informacije o preuzimanju poklona poslat ćemo putem maila. Čestitamo!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

She Book Club

Počela je pretprodaja „Kuharice Mama zna“ jedinstvene i neponovljive Suzy Josipović Redžepagić.

Gastronomija

Najjednostavniji način spremanja hrane za zimu.

Savjeti i preporuke

Predlažemo nekoliko trikova kako biste i u ružno vrijeme mogli vratiti koži i kosi zdravu boju i sjaj.

Moj dom

Kuhinja i blagovaonica su bitni dijelovi svakog doma i mjesto gdje se okupljate sa svojim najbližima, obitelji i prijateljima, kako biste uživali u dobroj...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.