Tjedan psihologije u Profilu

U suradnji s Hrvatskim psihološkim društvom, od 14. veljače pa do sve kraja mjeseca, Profil organizira akciju na kojoj će domaće i strane knjige iz područja samopomoći i psihologije biti snižene i do 50%. Time će se u Profilu obilježiti četvrti po redu Tjedan psihologije.

Tjedan psihologije u Hrvatskoj organizira Hrvatsko psihološko društvo s ciljem prikaza širokih i različitih mogućnosti s pomoću kojih psiholozi mogu doprinijeti poboljšanju kvalitete življenja pojedinca i zajednice. U suradnji s Hrvatskim psihološkim društvom, Profil omogućava svim ljubitelji štiva iz područja samopomoći i psihologije domaćih i stranih autora kupnju popularnih naslova po posebnim popustim tijekom dva tjedna.

"Danas je sve više onih koji se u materijalnim vremenima i užurbanom načinu života okreću unutarnjem bogatstvu stoga self-help priručnici i knjige iz područja psihologije sve više okupiraju pažnju čitatelja.. Vjerujemo kako u ovoj literaturi mogu pronaći načine za ispunjenjem svojih unutarnjih, duhovnih potreba", ističe voditeljica korporativnih komunikacija Profila, Mirsada Begović.

Među sniženim naslovima moći će se tako nabaviti knjige Mirjane Krizmanić "Tkanje života" i "Život s različitima", naslovi Ljubice Uvodić-Vranić "Avantura osobne promjene" i "Kako se dobro posvađati", "Život nakon prekida veze" i "Kako ojačati samopouzdanje" Tatjane Divjak, "Život je je*eno kratak" autorice Janet Street Porter i mnogi drugi.

Osim u Profilovim knjižarama, knjige iz samopomoći i psihologije moguće je nabaviti i na web stranci Profila.