Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Gastronomija

Tjedan restorana Zagreb

Slavlje i uživanje u delicijama vrhunskih hrvatskih restorana.

Uz sada već poznati brunch najavljen je 4. American Express Tjedan restorana koji će se održati u periodu od 24. veljače do 04. ožujka 2012. godine u Zagrebu. U akciji sudjeluje 49 renomiranih restorana koji zadovoljavaju stroge kriterije organizatora. U navedenom razdoblju restorani gostima nude posebno osmišljene jelovnike.

Svaki jelovnik je slijed od tri jela (predjelo, glavno jelo i desert) po fiksnoj cijeni od 100 kn. Većina restorana u ponudu uključuje aperitiv ili čašu vina. Vrijednost ponuđenih jela u redovitoj je ponudi minimalno 50 % veća.American Express Tjedna restorana Zagreb najavljen je na Brunch-u 19.2. točno u podne u centru Zagreba u Muzeju prekinutih veza. Radi velikog interesa građana organizatori su podijelili 100 pozivnica za 200 uzvanika. Prisutne su poslužili vinima vinarije Josić i sitnim zalogajima koje su pripremili restorani sudionici manifestacije.

I ovoga će puta u sklopu American Express Tjedna restorana Zagreb posebna atrakcija biti Pokretne juhe, brandirani kamion s juhama za sve one koji neće stići na ručak u neki od restorana sudionika akcije. Za njih će restorani svakog dana pripremiti nekoliko vrsta juha po cijeni od 10 kuna.Uz želju da se pridružimo svjetskom trendu ispijanja koktela prije večere, u akciju Tjedan restorana Zagreb uključuju se hoteli visoke kategorije s hotelskim barovima. Pod sloganom Na Cocktail u hotel, za vrijeme trajanja akcije Tjedan restorana Zagreb, hotelski će barovi svakoga dana od 18.00 do 19.40 h nuditi koktele po promotivnoj cijeni od 20 kn.American Express Tjedan restorana Zagreb inspiriran je sličnim akcijama koje se održavaju u svjetskim metropolama poput New Yorka i Londona, a cilj joj je omogućiti što većem broju građana posjet restoranima, promovirati restoransku kulturu, potaknuti interakciju ugostitelja i posjetitelja te oživiti gastro scenu Zagreba. Više o akciji možete saznati na web stranici Tjedanrestorana ili na Facebook stranici Tjedan.restorana.
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Gastronomija

Zagreb Burger Festival se sprema zasjati i zamirisati neodoljivim mesnim mirisima od 8. do 18 rujna na Trgu dr. Franje Tuđmana.

Zanimljivosti

Boris Hanžeković memorijal - WA Continental Tour Gold miting ove godine donosi čak tri dana vrhunske atletike.

Zanimljivosti

Ako su vam od barova draži parkovi i volite skrivene kutke s posebnim ugođajem, svake subote u kolovozu od 20 do 24 sata zamijenite...

Zanimljivosti

Otvaranjem redizajniranog Xiaomi Storea u Zagrebu, u suradnji s ovlaštenim distribucijskim partnerom tvrtkom Bijelić Co, Xiaomi će dodatno pojačati vidljivost svojih proizvoda i prisutnost...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.