Uz sada već poznati brunch najavljen je 4. American Express Tjedan restorana koji će se održati u periodu od 24. veljače do 04. ožujka 2012. godine u Zagrebu. U akciji sudjeluje 49 renomiranih restorana koji zadovoljavaju stroge kriterije organizatora. U navedenom razdoblju restorani gostima nude posebno osmišljene jelovnike.
Svaki jelovnik je slijed od tri jela (predjelo, glavno jelo i desert) po fiksnoj cijeni od 100 kn. Većina restorana u ponudu uključuje aperitiv ili čašu vina. Vrijednost ponuđenih jela u redovitoj je ponudi minimalno 50 % veća.
American Express Tjedna restorana Zagreb najavljen je na Brunch-u 19.2. točno u podne u centru Zagreba u Muzeju prekinutih veza. Radi velikog interesa građana organizatori su podijelili 100 pozivnica za 200 uzvanika. Prisutne su poslužili vinima vinarije Josić i sitnim zalogajima koje su pripremili restorani sudionici manifestacije.
I ovoga će puta u sklopu American Express Tjedna restorana Zagreb posebna atrakcija biti Pokretne juhe, brandirani kamion s juhama za sve one koji neće stići na ručak u neki od restorana sudionika akcije. Za njih će restorani svakog dana pripremiti nekoliko vrsta juha po cijeni od 10 kuna.
Uz želju da se pridružimo svjetskom trendu ispijanja koktela prije večere, u akciju Tjedan restorana Zagreb uključuju se hoteli visoke kategorije s hotelskim barovima. Pod sloganom Na Cocktail u hotel, za vrijeme trajanja akcije Tjedan restorana Zagreb, hotelski će barovi svakoga dana od 18.00 do 19.40 h nuditi koktele po promotivnoj cijeni od 20 kn.
American Express Tjedan restorana Zagreb inspiriran je sličnim akcijama koje se održavaju u svjetskim metropolama poput New Yorka i Londona, a cilj joj je omogućiti što većem broju građana posjet restoranima, promovirati restoransku kulturu, potaknuti interakciju ugostitelja i posjetitelja te oživiti gastro scenu Zagreba. Više o akciji možete saznati na web stranici Tjedanrestorana ili na Facebook stranici Tjedan.restorana.
Svaki jelovnik je slijed od tri jela (predjelo, glavno jelo i desert) po fiksnoj cijeni od 100 kn. Većina restorana u ponudu uključuje aperitiv ili čašu vina. Vrijednost ponuđenih jela u redovitoj je ponudi minimalno 50 % veća.
American Express Tjedna restorana Zagreb najavljen je na Brunch-u 19.2. točno u podne u centru Zagreba u Muzeju prekinutih veza. Radi velikog interesa građana organizatori su podijelili 100 pozivnica za 200 uzvanika. Prisutne su poslužili vinima vinarije Josić i sitnim zalogajima koje su pripremili restorani sudionici manifestacije.
I ovoga će puta u sklopu American Express Tjedna restorana Zagreb posebna atrakcija biti Pokretne juhe, brandirani kamion s juhama za sve one koji neće stići na ručak u neki od restorana sudionika akcije. Za njih će restorani svakog dana pripremiti nekoliko vrsta juha po cijeni od 10 kuna.
Uz želju da se pridružimo svjetskom trendu ispijanja koktela prije večere, u akciju Tjedan restorana Zagreb uključuju se hoteli visoke kategorije s hotelskim barovima. Pod sloganom Na Cocktail u hotel, za vrijeme trajanja akcije Tjedan restorana Zagreb, hotelski će barovi svakoga dana od 18.00 do 19.40 h nuditi koktele po promotivnoj cijeni od 20 kn.
American Express Tjedan restorana Zagreb inspiriran je sličnim akcijama koje se održavaju u svjetskim metropolama poput New Yorka i Londona, a cilj joj je omogućiti što većem broju građana posjet restoranima, promovirati restoransku kulturu, potaknuti interakciju ugostitelja i posjetitelja te oživiti gastro scenu Zagreba. Više o akciji možete saznati na web stranici Tjedanrestorana ili na Facebook stranici Tjedan.restorana.
In this article:american express, brunch, jocić, pokretne juhe, tjedan restorana, zagreb
Click to comment
You must be logged in to post a comment Login