Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
tajice
tajice

Seks

Top 5 ženskih seksualnih maštarija

Seksi maštarije, igrice ne pripadaju samo muškom spolu.

Seksi maštarije, igrice ne pripadaju samo muškom spolu. Iako žene katkad izgledaju nježno i nevino, možda biste se začudili što se sve vrzma njihovim glavama. Mislite da se žena kad vidi privlačnog muškarca ne ugrize za usnicu i ne odluta na trenutak? O da, odluta i mašta. A kojih je pet najčešćih ženskih seksualnih maštarija, istražio je muški online-časopis gettfrank.co.

Snimanje pornića

Zanimljivo je da će žena ako je muškarac upita da naprave mali seksualni kućni video odlučno to odbiti. Ipak, sanjarit će o tome iako je u njenoj inačici najbitnije da osim što je seksi ona i izgleda savršeno.

Rob 

Nježna draga žena uz mušku pomoć može se pretvoriti u pravu dominu. Možda ne vjerujete – ali jedna od najčešćih maštarija jest upravo ta, žena želi imati svog roba. Čim vas veže, uzme bič ili vas ogrebe, ona će rado pokazati zube i s veseljem otkriti svoju perverznu stranu.

Seks s dvojicom

Žena se neće baš odlučiti na taj potez, ali kao što muškarci maštaju o dvije partnerice, tako bi i žene htjele dijeliti postelju sa dva pastuha. A pritom se za razliku od muškaraca ne boje da ih ne bi zadovoljile.

Seks na javnome mjestu

Nema većeg uzbuđenja od zabranjenog voća. Jedna je od takvih stvari seks na javnome mjestu. Pomisao na seks dok nepoznati ljudi prolaze dovoljna je da uzbudi i najstidljiviju ženu.

Energičan partner

Iako sve žene vole voditi ljubav, nema boljeg od strastvenog seksa. Maštarija gdje muškarac trga odjeću sa žene, a ona protestira zapravo uživajući u svakom trenutku, vodi divljem i neobuzdanom seksu.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks

LELO je oduvijek inovator, pomičući granice i izazivajući konvencije.

Seks

Fetiši možda nisu za svakoga: mnogi od nas ne smatraju se članovima BDSM zajednice, ali neke nas stvari mogu uzbuditi manje ili više od...

Seks

Čini se kako će ovaj pristup seksualnom wellnessu koji je uključen i prihvaćen kao dio našeg sveukupnog zdravlja i dobrobiti biti prisutan, te bismo...

Drama Queen

Zar zaista itko misli da će pokrivanje žena, od glave do pete, ali i muškaraca, pomoći nekome tko ionako ima „prljave“ misli?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.