Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Knjige i glazba

Tople blagdanske priče

Poklanjamo knjige – "Božićni dnevnik dobrih anđela" i "Božićna kutija".

U hladno zimsko doba, neodoljivi je užitak smjestiti se na kauču u toplom domu i čitati maštovite priče. Evo dva blagdanska prijedloga.

Dnevnik dobrih anđela

Omiljena dječja spisateljica Sanja Polak u svojoj novoj knjizi vodi vas u čarobni svijet anđela. Kada učiteljica Nadica učenicima 3.b OŠ Lovre Katičića zada da vode božićni dnevnik, među "Ljubekima" će zavladati panika. Ali, u pomoć će im pristići dobri anđeli, njih dvadeset četvorica, koji će im svakoga dana adventskoga razdoblja nastojati podariti svoju vrlinu. Kako će anđeo vedrine, Vedri, razvedriti dječja lica? Hoće li anđeo reda, Redni, uspjeti unijeti red među "Ljubeke"? Što će učiniti anđeo topline kako bi zagrijao dječja srca u te zimske dane? S kakvim će se problemima susresti ostali anđeli i hoće li uspjeti u svojemu naumu? Odgovore pronađite u knjizi "Dnevnik dobrih anđela".Sanja Polak, osim što je spisateljica radi kao učiteljica u OŠ Davorina Trstenjaka. Piše priče i scenarije za Dječji i obrazovni program Hrvatskog radija i televizije. Autorica je nekoliko uspješnica za djecu: "Dnevnik Pauline P." , "Drugi dnevnik Pauline P." za kojeg je osvojila nagradu "Mato Lovrak" i "Pobuna Pauline P.", knjige o prijateljstvu "Petrica Pričalica" i sjajnim rješenjima "Mali Jan ima plan" kao i nekoliko udžbenika za niže razrede osnovne škole. Ujedno je i urednica dječjeg časopisa Prvi izbor.

Božićna kutija

Kad je Richard Paul Evans pisao "Božićnu kutiju", zamislio ju je kao osobni izraz ljubavi prema svojim dvjema kćerima Jenni i Allyson. Premda im je često govorio da ih voli, smatrao je da neće zaista postati svjesne dubine njegovih osjećaja dok ne budu osjetile radost podizanja vlastite djece, a dotad će se njihov odnos zauvijek promijeniti.Pišući Božićnu kutiju nadao se da će u jednome trenutku u budućnosti one pročitati knjigu i spoznati očevu ljubav. Kad je Evans počeo pisati, zaprepastilo ga je nadahnuće koje je obuzelo njegovo srce i um. Dovršio je dirljivu priču o udovici i mladoj obitelji koja dolazi živjeti s njom u manje od šest tjedana i dao uvezati dvadeset primjeraka kao božićne darove za obitelj i prijatelje. Tijekom sljedećih tjedana tih je dvadeset primjeraka kolalo od obitelji do obitelji, od prijatelja do prijatelja i ono što je počelo kao pripovijetka za dvije djevojčice postalo je poruka čuda, nade i ozdravljenja za ljude diljem svijeta.

OSVOJI KNJIGE
Mi slavimo, vi osvajate poklone!

Mozaik knjiga vam povodom 2. rođendana She.hr-a  poklanjaja poklon paket toplih blagdanskih priča. Trima čitateljicama uljepšati ćemo božićne blagdane knjigama "Dnevnik anđela" autorice Sanje Poljak i "Božićna kutija" Richarda Paula Evensa.

Ako želite sudjelovati i zadržati blagdanski ugođaj i nakon blagdana, pošaljite nam mail s naslovom BOŽIĆ, na adresu [email protected], te navedite točan odgovor na nagradno pitanje, svoje ime i prezime, korisničko ime na She-.hr-u, te broj mobitela, i ove prekrasne knjige možda postane vaše!

Koliko anđela priskače u pomoć učenicima 3B?

Vaše prijave primamo do 22. prosinca 2010., nakon čega ćemo objaviti dobitnike.
Sretno!
Vaš She.hr

Drage naše,
dobitnice poklon paketa iz Mozaika su: Jelena Tatić, Stjepan Bešenić i Genoveva Krsnik.
Čestitamo!  Informaciju o preuzimanju primiti će na mail.
Vaš She.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Darivanje

Književni prvijenac Jennifer Saint bogat je i vrstan tekst koji iznova zamišlja već stoljećima poznate mitove o Arijadni, Tezeju, Fedri, Minotauru i Dionizu.

Darivanje

Obiteljske i sistemske konstelacije su učinkovita metoda razumijevanja problema i bihevioralnih obrazaca unutar raznih sustava kojima pripadamo – ne samo obitelji, nego i poslovnog...

Darivanje

Taylor Jenkins Reid američka je spisateljica, našim čitateljima najpoznatija po romanima „Sedam muževa Evelyn Hugo“ i „Daisy Jones i Šestorka“.

She Book Club

Nijanse zelene zrelosti prvijenac je i zbirka pjesama u prozi mlade autorice Marije Gaure, koja već godinama zapisuje svoje misli i konačno se odvažila...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.